Το GU Energy Gel στηρίζει τους σημαντικότερους αγώνες

Το GU Energy Gel θα είναι το “Επίσημο Ενεργειακό Gel” και του 2ου «HYDRA’S TRAIL EVENT»

Share

Το GU Energy Gel θα είναι το «Επίσημο Ενεργειακό Gel» και του 2ου «HYDRA’S TRAIL EVENT» που θα διεξαχθεί τo Σαββατοκύριακο 4 & 5 Απριλίου 2015 στο όμορφο νησί της Ύδρας.

Ο Δήμος Ύδρας και η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων διοργανώνουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το επιτυχημένο αγωνιστικό διήμερο «HYDRA’S TRAIL EVENT» (Ύδρα – Αγώνες Βουνού). Από τις συνολικά πέντε διαδρομές, ξεχωρίζει το βασικό event που είναι ο αγώνας της Κυριακής 5 Απριλίου, με την ονομασία «Eros Μountain Τrail», μια διαδρομή 25,6χλμ. και με θετική υψομετρική 1.050μ., ενώ η πρωτοτυπία του διημέρου είναι ο αγώνας downhill που είναι ο μοναδικός αγώνας κατάβασης στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Απριλίου.

Η GU Energy Greece βασικός υποστηρικτής και χορηγός ενέργειας σε περισσότερους από 100 αγώνες στην Ελλάδα & την Κύπρο, θα χορηγήσει με ενεργειακά gels GU για 2η χρονιά τον αγώνα «HYDRA’S TRAIL EVENT» στην πανέμορφη Ύδρα, πιστεύοντας πως το συγκεκριμένο διήμερο είναι ένα από τα καλύτερα και πιό δυνατά Σαββατοκύριακα αγωνιστικής δράσης και προώθησης του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GU ENERGY LABS
Η εταιρία GU Energy Labs έχει έδρα το Berkeley της California στις ΗΠΑ. Είναι η εταιρία που ίδρυσε την κατηγορία των Ενεργειακών Gels, παρουσιάζοντας το πρώτο original Energy Gel το 1991. Η σταθερή και συνεχής προσήλωση της στην καινοτομία, έχει καταστήσει την GU Energy Labs πρωτοπόρο στην κατηγορία της. Tα προϊόντα GU Energy Gels, GU Roctane Energy Gels, Chomps, Electrolyte Tablets και Hydration Brew and Recovery Brew είναι συνώνυμα με τους αθλητές αντοχής παγκοσμίως, παρέχοντας τους ενέργεια που έχει αποδειχθεί επιστημονικά και δοκιμαστεί από κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρίας, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.GUenergy.com ή www.GUenergy.gr. Μάθετε τα νέα της GU Energy Greece στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/GUEnergyGreece, ακολουθήστε την στο Twitter στο www.twitter.com/GUEnergyGreece και στο Instagram στο http://instagram.com/GUEnergyGreece. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία είναι η εταιρία «Third Wind ΕΠΕ», τηλ. 210-6436378, email [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Maude Mathis στο Corfu Mountain Trail 2022
Μεγάλα ονόματα του trail running στους αγώνες της Κέρκυρας
Πένθος για τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»
Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Σιαμάτρας, ενεργό μέλος του Συλλόγου
6ο Veikou Trail: Άνοιξαν ξανά οι εγγραφές
Έως τις 26 Ιανουαρίου το κλείσιμο των εγγραφών
Back to Top