Συνεργασία της The North Face με τον Δημήτρη Δεσποινιάδη

Η The North Face, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον σπουδαίο ορειβάτη, πεζοπόρο και δρομέα μεγάλων αποστάσεων στην ύπαιθρο, Δημήτρη Δεσποινιάδη.

Share

Η The North Face, συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και να ενισχύει έμπρακτα αγώνες και αθλητές που ξεχωρίζουν στον ορεινό αθλητισμό ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον σπουδαίο ορειβάτη, πεζοπόρο και δρομέα μεγάλων αποστάσεων στην ύπαιθρο, Δημήτρη Δεσποινιάδη.
Η The North Face είναι μία εταιρεία με πάθος για συνεχείς εξερευνήσεις και προκλήσεις που προσφέρει καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα στην αγορά. Στο πρόσωπο του Δεσποινιάδη διέκρινε έναν ακόμα πραγματικό explorer και έναν άνθρωπο της περιπέτειας, στοιχεία που συνάδουν με την γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας.

Την τελευταία δεκαετία ο Δημήτρης Δεσποινιάδης έχει ταξιδέψει σε απομονωμένες και μη περιοχές του πλανήτη με ιδιαίτερο εθνολογικό ενδιαφέρον, όπως τη ζούγκλα του Αμαζονίου, τα υψίπεδα του Θιβέτ και τις ιερές πόλεις της Ινδίας. Έχει πραγματοποιήσει πεζοπορικές διασχίσεις στην Παταγονία (Torres del Paine, Fitzroy), τις περουβιανές Άνδεις (Cordillera  Huayhuash, Cordillera Blanca), στα Ιμαλάια της Ινδίας (Ladakh, Zanskar) και του Νεπάλ (Manaslu & Tsum).
Ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων έχει τερματίσει μεταξύ άλλων, έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες βουνού στον κόσμο, τον Tor des Geants (330km, 24000 D+) στις ιταλικές Άλπεις (1ος Έλληνας, 2014), αλλά και τον φημισμένο Ultra trail du Mont Blanc.
Η δυναμική του συγκεκριμένου αθλητή και το πάθος του για ταξιδιωτικές περιπλανήσεις δεν σταματούν ποτέ. Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2015 ο Δημήτρης Δεσποινιάδης θα ταξιδέψει σε μια από τις πλέον δυσπρόσιτες περιοχές στα Ιμαλάια του Νεπάλ, ενώ τον Ιούλιο του 2015 θα συμμετάσχει στον καλύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα The North Face Zagori Mountain Running καθώς και στον Olympus Mythical Trail (OMT). Τον Σεπτέμβριο του 2015 θα διασχίσει με ταχύτητα (speed hiking) το θρυλικό GR20 στην Κορσική χωρίς καμία υποστήριξη, ενώ τον Οκτώβριο του 2015 θα συμμετάσχει για ακόμα μία φορά στον αγώνα 100 μιλίων της Ροδόπης Rodopi Advendurun 100 Miles, στον οποίο είχε διακριθεί τερματίζοντας 2ος το 2011.

Σχετικά με την The North Face
Η The North Face, ιδρύθηκε το 1968. Με έδρα το San Leandro, California, η εταιρεία προσφέρει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα στην αγορά για να ολοκληρώσει αναρριχητές, ορειβάτες, snowsport αθλητές, αθλητές αντοχής και εξερευνητές καθώς και οποιονδήποτε διαθέτει πάθος για πρωτοποριακό στυλ και δεν σταμάτα να εξερευνά. Τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται για εξειδικευμένες κατηγορίες όπως ορειβασία, σακίδια πλάτης, είδη σκι & premium αθλητικά είδη.

Official Page: www.explorerssociety.gr/
Official Favebook Page: https://www.facebook.com/ExplorersSociety.gr
Official Youtube Link: https://www.youtube.com/user/Explorerssociety

Σχετικά με τον Δημήτρη Δεσποινιάδη
Ο Δημήτρης Δεσποινιάδης είναι ορειβάτης, πεζοπόρος και δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Η μεγάλη του αγάπη για την φύση, τα ταξίδια και την περιπέτεια ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία και τον έχει οδηγήσει την τελευταία δεκαετία σε απομονωμένες και μη περιοχές του πλανήτη με ιδιαίτερο εθνολογικό ενδιαφέρον, όπως τη ζούγκλα του Αμαζονίου, τα υψίπεδα του Θιβέτ και τις ιερές πόλεις της Ινδίας. Έχει πραγματοποιήσει πεζοπορικές διασχίσεις στην Παταγονία (Torres del Paine, Fitzroy), τις περουβιανές Άνδεις (Cordillera Huayhuash, Cordillera Blanca), στα Ιμαλάια της Ινδίας (Ladakh, Zanskar) και του Νεπάλ (Manaslu & Tsum).
Ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων έχει τερματίσει μεταξύ άλλων, έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες βουνού στον κόσμο, τον Tor des Geants (330km, 24000 D+) στις ιταλικές Άλπεις (1ος Έλληνας, 2014) αλλά και τον φημισμένο Ultra trail du Mont Blanc.
Στον ελεύθερο του χρόνο προπονείται στον Όλυμπο, αποτυπώνοντας τις ταξιδιωτικές του περιπλανήσεις στο χαρτί και σχεδιάζοντας φιλόδοξα project για το μέλλον όπως Ιμαλάια, ρωσική Άπω Ανατολή, Πακιστάν και Αφρική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεργασία-έκπληξη Olympus Marathon με Sierre-Zinal!
Μία ευχάριστη προσθήκη στον αγώνα
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο