Προπονητικό camp στην Κέρκυρα με τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο

Η ομάδα του Κάσσιου Δία διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προπονητικό camp στις 20-21 και 22 Φεβρουαρίου με τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο στην Κασσιώπη της Κέρκυρας.

Share

Η ομάδα του Κάσσιου Δία διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προπονητικό camp στις 20-21 και 22 Φεβρουαρίου με τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο στην Κασσιώπη της Κέρκυρας. Στόχος του camp είναι οι συμμετέχοντες να περάσουν ένα γεμάτο προπονητικό τριήμερο που θα εμβαθύνοντας τις γνώσεις τους για το ορεινό και όχι μόνο- τρέξιμο καθώς και να δοθεί η ευκαιρία στους φίλους δρομείς να προπονηθούν στα μονοπάτια του Κάσσιου Δία κάτω από την καθοδήγηση κορυφαίων-παγκοσμίως-αθλητών στο χώρο του τρεξίματος. Έτσι μετά τον πολύπειρο αθλητή της The North Face Νίκο Καλοφύρη, φέτος τη σκυτάλη παίρνει για να μεταφέρει τις γνώσεις του ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος αθλητής της ελίτ ομάδας της Salomon. Το τριήμερο απευθύνεται σε νέους αθλητές που θέλουν να μάθουν πως να κινούνται με ασφάλεια στο μονοπάτι, σε μέσους και πιο έμπειρους δρομείς ώστε να βελτιώσουν την τεχνική τους, να διορθώσουν την διατροφή τους και να εμπλουτίσουν το προπονητικό τους πρόγραμμα με νέες ασκήσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες, το πλήρες πρόγραμμα και πληροφορίες για την  συμμετοχή, καθώς θα υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων, σύντομα στο site των διοργανωτών www.kassiosdias.gr                                                                

Τηλ. Εποικ. 6948361611 – 6972837021

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με απόλυτη επιτυχία το IRONMAN 70.3 Greece 2021- Τα αποτελέσματα
Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο αγώνας IRONMAN 70.3 Greece στην Costa Navarino
Κυριακίδεια 2021: Έναρξη εγγραφών
Ξεκινούν οι εγγραφές για τον αγώνα της Φιλοθέης
Μοναδικές εμπειρίες και άριστη υποστήριξη των δρομέων στους αγώνες της Θεσσαλονίκης
Αναλυτικά νέα για τους δύο αγώνες της Θεσσαλονίκης
Back to Top