Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος και Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης: Τα τελευταία νέα

Τη διάθεσή τους να πραγματοποιήσουν και τους δύο αγώνες ανάλογα με τις συνθήκες ανακοίνωσαν οι διοργανωτές

Share

Η οργανωτική Επιτροπή του 9ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ΖeniΘ και του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin, ανακοίνωσε πως οι δύο διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν είτε στις προκαθορισμένες ημερομηνίες, εφόσον το επιτρέψει το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο επανεξετάζεται σε δεκαπενθήμερη βάση, είτε σε νέες ημερομηνίες.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση

Αγαπητοί δρομείς, αγαπητοί φίλοι,

η Οργανωτική Επιτροπή των δύο διοργανώσεων σας ενημερώνει ότι έως τις 31 Αυγούστου ίσχυε το εγκεκριμένο από την υγειονομική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων εκτός σταδίου, βάση του οποίου ήμασταν και είμαστε πανέτοιμοι να διοργανώσουμε τον 9ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – ΖeniΘ της 17ης Οκτωβρίου 2020 και τον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin της 29ης Νοεμβρίου 2020.

Από την 1η Σεπτεμβρίου ισχύει νέο πρωτόκολλο βάση του οποίου δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή των δύο διοργανώσεων λόγω του ότι είναι πολυάριθμες.

Παρόλα αυτά επειδή το πρωτόκολλο αυτό σε δεκαπενθήμερη βάση θα επανεξετάζεται ανάλογα με τη γενικότερη επιδημιολογική εικόνα της χώρας και σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σας ενημερώνουμε ότι τόσο ο 9ος διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – ΖeniΘ όσο και ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ματαιωθούν και θα διεξαχθούν είτε στις υφιστάμενες ημερομηνίες, εφόσον επιτραπεί από το εν ισχύι υγειονομικό πρωτόκολλο. Ειδάλλως, θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής, πάντοτε σε συνεννόηση και συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας .

Οι εγγραφές και οι προετοιμασίες για τις δύο μεγαλύτερες διοργανώσεις της Βορείου Ελλάδος συνεχίζονται κανονικά, διοργανώσεις οι οποίες πέραν του αθλητικού και κοινωνικού χαρακτήρα, διαθέτουν ιστορικό, περιβαλλοντικό και τουριστικό και πάνω από όλα αποδεδειγμένα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και το επίπεδο ευτυχίας των ανθρώπων.

Η Οργανωτική και η Τεχνική Επιτροπή υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις για άλλη μια χρονιά, έχοντας ως πρώτο μέλημα την τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της νόσου Covid-19, για μία ασφαλή διοργάνωση, που θα προσδώσει και πάλι χαρά και χρώμα στην πόλη και τη χώρα μας και αισιοδοξία για το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνιο ρεκόρ Μ45 από τον Παναγιώτη Περλέγκα στον Μαραθώνιο
Πολύ καλή επίδοση για τον Έλληνα δρομέα
2o West Run
Βραβεύσεις ηλικιακών κατηγοριών στα 20χλμ. – Παραλαβή πακέτων συμμετοχής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο