Επιστροφή στα στάδια για τους δρομείς

Δείτε πώς και πότε επιστρέφουν οι δρομείς στα στάδια

Share

Την επιστροφή των αθλουμένων (δρομέων και μη) σε οργανωμένες ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από τη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Για να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια θα πρέπει να έχει συμπληρώσει ο καθένας το ¨Δελτίο καταγραφής αθλουμένου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα” (κατεβάστε το εδώ).

Φυσικά, η άσκηση θα γίνεται βάσει του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου και με περιορισμένο χρόνο αλλά και με ραντεβού.

Επίσης, ο μέγιστος αριθμός αθλουμένων και αθλητών στα στάδια στίβου ανέρχεται στα 80 άτομα.

Καλό θα είναι σε κάθε περίπτωση πριν επισκεφθείτε κάποιο Δημοτικό στάδιο να καλέσετε ώστε να δείτε αν είναι ανοιχτό και να κλείσετε ραντεβού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΓΓΑ:

«Το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων συνεχίζεται. Μετά από τους αθλητές των εθνικών ομάδων και τους αθλητές των σωματείων έρχεται η σειρά των αθλούμενων πολιτών που θα μπορούν να κάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Με νέους κανόνες και νέες συνήθειες. Με καταγραφή εισερχομένων-εξερχομένων στην εγκατάσταση, με  περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στον χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού.

Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά-σιγά οι πολίτες να αθλούνται και στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις με ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πέθανε ο μεγάλος συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου
Η μουσική του στην ταινία Chariots of fire έχει αφήσει ιστορία στο δρομικό κόσμο
Οι αγώνες της Θεσσαλονίκης στα Tourism Awards 2022
Τέσσερα βραβεία ο «Νυχτερινός» και ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας»!
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου Σαββάτου και Κυριακής 22-23 Μαΐου
Ζωντανά αποτελέσματα από τους αγώνες σε όλη την Ελλάδα
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο