Run Together Thessaloniki – Χρήσιμες πληροφορίες

Τελευταίες οδηγίες για τους συμμετέχοντες

Share

Την Κυριακή 8 Μαρτίου θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη ο αγώνας Run Together Thessaloniki. Ακολουθούν χρήσιμες πληροφορίες της διοργάνωσης για τους συμμετέχοντες:

«Λίγες μέρες έμειναν για την εκκίνηση του “Run Together powered by INTERSPORT and SAUCONY” που θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 8 Μαρτίου, μέσα στη ΔΕΘ, με εκκίνηση στις 11:00 το πρωί.

Η παραλαβή του εξοπλισμού και οι τελευταίες εγγραφές θα γίνονται στο κατάστημα Saucony Store, (Μητροπόλεως 107, Θεσσαλονίκη 54622, τηλ 210-67.40.277) όπου θα λειτουργεί η γραμματεία των αγώνων, τις ημέρες και ώρες:

            •           10:30 έως 20:00 Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020

            •           10:30 έως 17:00 Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020

Όσοι έχουν επιλέξει το πακέτο Premium θα λάβουν και δύο τεχνικά running T-shirts.

Την ημέρα του αγώνας, Κυριακή 8 Μαρτίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης, στην Πλατεία ΧΑΝΘ, στη νότια είσοδο της ΔΕΘ, μέχρι τις 10:30 το πρωί για την παράδοση των πραγμάτων τους στο χώρο φύλαξης (θα λειτουργεί από τις 8:30), τις τεχνικές οδηγίες και την προθέρμανση που θα αναλάβει η ομάδα του γυμναστηρίου Proponisis.

Οι εκκινήσεις των αγώνων θα ξεκινήσουν στις 11:00 και θα γίνουν διαδοχικά με πρώτη την εκκίνηση των 9χλμ. Θα ακολουθήσουν οι εκκινήσεις των 6χλμ.και των 3 χλμ. με λίγα λεπτά διαφορά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης:

RUN TOGETHER THESSALONIKI 2020 – ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ

• 08:30 – 10:30 Προσέλευση συμμετεχόντων, λειτουργία γραμματείας.

• 10:30 – 10:55 Τεχνικές Οδηγίες, προθέρμανση – διατάσεις από ομάδα γυμναστών /προπονητών.

• 11:00 Εκκίνηση Αγώνα Run Together 9χλμ.

• 11:02 Εκκίνηση Αγώνα Run Together 6χλμ.

• 11:04 Εκκίνηση Αγώνα Run Together 3χλμ.

• 11:20 – 12:00 Αποθεραπεία – διατάσεις από ομάδα γυμναστών.

• 12:15 Τελετή βράβευσης / Κληρώσεις δώρων

• 12:45 Λήξη διοργάνωσης

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε ζευγάρια και για να θεωρηθεί ότι ένα ζευγάρι τερμάτισε επιτυχώς, θα πρέπει να τερματίσουν απαραιτήτως και οι δύο. Σαν χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος.

Όλοι οι πρώτοι νικητές, στις 4 κατηγορίες (Άντρας/Άντρας, Γυναίκα/Γυναίκα, Άντρας/Γυναίκα και Με Παιδί) και στις τρεις αποστάσεις (3, 6 και 9χλμ.) θα λάβουν ως έπαθλο ζευγάρια παπούτσια SAUCONY! Οι αμέσως επόμενοι νικητές θα λάβουν δώρο eco-friendly ανοξείδωτο μπουκάλι Puro Hellas και οι τρίτοι νικητές δωροεπιταγές από τα καταστήματα INTERSPORT!

Στον αγώνα της Θεσσαλονίκης θα βραβευτεί και η πολυπληθέστερη ομάδα (running team) που θα λάβει μέρος, με τα μέλη της να παίρνουν μέρος σε κλήρωση με δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης.

Η διαδρομή αποτελείται από μια κυκλική στροφή 1,5 χλμ μέσα στη ΔΕΘ με τους δρομείς των 3χλμ να την επαναλαμβάνουν 2 φορές, τους δρομείς των 6χλμ. 4 φορές και όσοι επιλέξουν τα 9 χλμ θα κάνουν 6 στροφές.

Κατά μήκος της διαδρομής και τον τερματισμό θα υπάρχουν 2 σταθμοί με Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος.

Επίσης, στη διαδρομή θα βρίσκονται διασώστες της Lifeguard Hellas για την ασφάλεια των δρομέων και θα παρέχουν πρώτες βοήθειες και όποια άλλη ανάγκη προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στο χώρο της διοργάνωσης, άλλωστε, θα υπάρχει ασθενοφόρο και ιατρικό προσωπικό του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νέα τεχνολογία “PWRRUN+” της SAUCONY αλλά και να απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT: INTERSPORT Footscan, για να μάθετε τη μορφολογία του πέλματός σας.

Παράλληλα, στον τερματισμό οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα προσφέρουν μασάζ αποκατάστασης (αθλητική μάλαξη) στους δρομείς! Για τους μικρούς συμμετέχοντες που θα έρθουν να τρέξουν μαζί με τους γονείς τους, σπουδάστριες του Τμήματος Αισθητικής του ΙΕΚ θα προσφέρουν face painting.

Ενώ για την αναπλήρωση της ενέργειας των δρομέων θα φροντίσουν το almora PLUS, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό και τα αναψυκτικά Βίκος, η Greek Natural που θα προσφέρει φρούτα, οι ρυζογκοφρέτες Crispy King και οι μπάρες True Bites, μια νέα ματιά στην κατηγορία healthy snacks με 100 θερμίδες ανά προϊόν- υψηλή λήψη φυτικών ινών και πρωτεϊνών.

Για τους μικρούς μας φίλους η Pizza Fan θα προσφέρει πίτσες στο τέλος του αγώνα.

Σας περιμένουμε στον πιο διασκεδαστικό αγώνα δρόμου της χρονιάς στη Θεσσαλονίκη για να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε παρέα!

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και ισότητας των Φύλων και της αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO.

Χορηγοί της διοργάνωσης η PURO Hellas, η EUROBANK, τα ΙΚΕΑ και τα προϊόντα almora PLUS . Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, o όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, η Pizza Fan, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, η Lifeguard Hellas, τα Ξενοδοχεία Vergina και The Modernist.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

site: http://www.runtogether.gr facebook: web.facebook.com/RunTogetherGR
instagram: http://www.instagram.com/runtogethergr»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: Το βίντεο
Κάνε τώρα την εγγραφή σου!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο