Προπονητικό Σεμινάριο για Αθλητές Τριάθλου

Triathlon & Science

Share

Δύο μήνες πριν το Ironman 70.3 Greece και το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου του Τριάθλου το TriathlonLab σε συνεργασία με τo Triathlon.gr & το Triathlonworld.gr διοργανώνουν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λ.Συγγρού 387, Π.Φάληρο) ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό σεμινάριο για αθλητές Τριάθλου.

Εισηγητές θα είναι επιστήμονες, προπονητές και πρωταθλητές με ιδιαίτερη εμπειρία στα αθλήματα αντοχής.

Μεταξύ άλλων:

Ο Ψυχολόγος Νίκος Πόρτολας (PhD) θα διοργανώσει ένα διαδραστικό εργαστήριο “Εκπαίδευσης του Μυαλού ενός Αθλητή” δίνοντας έμφαση στη διαχείριση του προαγωνιστικού άγχους.

Ο Διατροφολόγος Νίκος Καφετζόπουλος (ΒSc) θα αναλύσει τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των Τριαθλητών.

Ο Εργοφυσιολόγος & προπονητής Τριάθλου Αρης Μύρκος (MSc, PHDc) θα μας εξηγήσει τις βασικές της περιοδικότητας και τις εφαρμογές αυτής στα αθλήματα αντοχής.

Ο Προπονητής Τριάθλου Γιάννης Ψαρέλης (BSc, MSc, MBA) και εκδότης του TriathlonWorld.gr θα μας εξηγήσει τις προπονητικές ζώνες και τη σημασία και την βαρύτητά τους στις διάφορες αποστάσεις αγώνων τριάθλου.

Ο Φυσικοθεραπευτής Παρασκευάς Αργυριάδης (PhDc) θα κάνει μία ανασκόπηση της βιβλιογραφίας σχετικά με τους τραυματισμούς στο Τρίαθλο και θα αναφερθεί στους πιθανούς μηχανισμούς πρόσκλησης

Ο Φυσικοθεραπευτής Νάσος Κουτσουραδής (PT, ΜΤ)  θα αναφερθεί στους  συνηθέστερους αθλητικούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του προπονητικού κύκλου εν όψει αγώνα Ironman και θα εστιάσει στις αιτίες,  την πρόληψη και την αντιμετώπιση αυτών

Ο πρωταθλητής & προπονητής Τριάθλου Παναγιώτης Δημόπουλος (BSc) θα μας εξηγήσει τη σημασία της Νοερής Απεικόνισης και της Αυτοομιλίας στην νοητική προετοιμασία και την επίτευξη του αγωνιστικού Στόχου

Ο πρωταθλητής και ειδικός στην ενδυνάμωση γυμναστής Μάνος Μοίρας (BSc) θα μας εξηγήσει τα οφέλη για τους Τριαθλητές από την προπόνηση ενδυνάμωσης.

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου οι εκπρόσωποι των καλύτερων  αγώνων Tριάθλου στην Ελλάδα θα κάνουν μία σύντομη παρουσίαση του αγώνα τους. Θα γίνει μία τεχνική ενημέρωση όπου θα υπάρχει η ευκαιρία να απαντηθεί οποιαδήποτε σχετική απορία.

Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες : Γιάννης Ψαρέλης
Κινητό 6937170260 & Email : [email protected]
www.triathlon.gr
www.triathlonworld.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου: Συνέντευξη τύπου
Ρεκόρ συμμετοχών: 717 δρομείς από 57 χώρες
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο