Μεταγωνιστικό δελτίο Salomon Mountain Cup 2020 – Πάρνηθα

Share

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Με εκπληκτικές για την εποχή καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος αγώνας της σειράς Salomon Mountain Cup στην αγαπημένη μας Πάρνηθα.

Μία υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα με ιδανική θερμοκρασία και άπνοια ήταν οι τέλειες συνθήκες για χειμωνιάτικο αγώνα ενώ το έδαφος, παρά τις χιονοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, ήταν λασπωμένο τόσο όσο χρειαζόταν ώστε να είναι η διαδρομή ευχάριστη χωρίς να είναι επικίνδυνη.

Μετά την απαραίτητη τεχνική ενημέρωση, δόθηκε η εκκίνηση των δύο διαδρομών με διαφορά 15 λεπτών ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο πρώτο μονοπάτι.

Η ομάδα της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου ήταν παντού εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των συμμετεχόντων όπως και η ομάδα του ΕΕΣ Νέας Σμύρνης οι οποίοι ευτυχώς δε χρειάστηκαν για κάποιο σοβαρό περιστατικό αφού μόνο γρατζουνιές είχαν να αντιμετωπίσουν.

Τα νερά και αναψυκτικά Βίκος, το ισοτονικό της High 5 και το απαραίτητο φρούτο φρόντιζαν για την άμεση ενυδάτωση μετά τον τερματισμό των αθλητών ενώ ο Dj Pappas φρόντιζε να μας ανεβάζει τη διάθεση και να μας κρατάει ζεστούς με τις  εξαιρετικές μουσικές επιλογές του.

Στη μεγάλη διαδρομή των 11 χλμ ο Γιώργος Διαλεκτός (Salomon Hellas) κάνοντας μία ελεγχόμενα γρήγορη κούρσα τερμάτισε πρώτος με χρόνο 46.28’’ ενώ μαζί τερμάτισαν οι Γιώργος Λουφέκης (L-Crew) και  Χρήσος Αγνουσιώτης (The Runners Project) με χρόνο 48.30’’ κλείνοντας την τριάδα της γενικής κατάταξης ανδρών.

Στη γενική γυναικών πρώτη τερμάτισε η Φωτεινή Κολόκα (Salomon Hellas)  με χρόνο 1.00.27’’, δεύτερη η Ζωή Σταμούλη (Dynafit Hellas) με χρόνο 1.01.01’’ και τρίτη η Στεφανί Πίσση με χρόνο 1.03.12’’

Στη μικρότερη διαδρομή των 5,5 χλμ είχαμε έντονο συναγωνισμό όπου επικράτησε ο Ανδρέας Μανετάς (ΌΤΙ ΝΑΝΑΙ) με χρόνο 27.29’’, δεύτερος ο Άγγελος Κατσούλης (CGS Triathlon Team) με χρόνο 27.35’’  και τρίτος ο Δημήτρης Πετικίδης (ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ)  με χρόνο 27.40’’ ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Δέσποινα Τσουκνάκη ΑΓΣ ΤΟ ΟΙΟΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)με χρόνο 31.22’’, δεύτερη η Δήμητρα Ψηλού (Tsoumeleka Accepted)με χρόνο 32.25’’ και τρίτη η Μόνικα Κομνηνού με χρόνο 32.31’’.

Στην κατηγορία των Ομάδων πρώτη η My Athlete-Chozen Team (Ηλίας-Παρούτογλου-Καρυκάς), δεύτερη η The Runners Project (Αγνουσιώτης-Καλλιμάνης-Τσαπρούνης) και στην τρίτη θέση η Mad Goats (Μοσχονάς Π.-Μοσχονάς Γ-Βούλγαρης).

Για να δείτε τα αποτελέσματα της γενικής κατηγορίας πατήστε εδώ.

Για να δείτε τα αποτελέσματα ανά κατηγορία πατήστε εδώ.

Δείτε τις φωτογραφίες σας πατώντας εδώ.

Οι τυχεροί της κλήρωσης των δώρων και των παροχών των υποστηρικτών του αγώνα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του αγώνα www.trailpro.gr  

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της φετινής σειράς, στην Πεντέλη στις 8 Μαρτίου, σε μία μοναδικής αισθητικής διαδρομή όπου θα βγουν και οι νικητές του Κυπέλλου οι οποίοι θα βραβευτούν ξεχωριστά.

Την εγγραφή σας μπορείτε να κάνετε στο κατάστημα Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383 και στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr   όπου μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα τεχνικά στοιχεία των δύο διαδρομών αλλά και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα όπως τους κανονισμούς, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, κλπ.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προετοιμασία σας.

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο