Χρήσιμες οδηγίες για το Salomon Mountain Cup 2020 Πάρνηθας

Κλείσιμο εγγραφών και παραλαβή του πακέτου συμμετοχής

Share

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης του Salomon Mountain Cup 2020 με χρήσιμες πληροφορίες για τον αγώνα της Πάρνηθας:

«Λίγες μέρες πριν τον δεύτερο αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup που θα γίνει στην Πάρνηθα και οι προετοιμασίες συνεχίζονται ώστε να σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία σε μία παραμυθένια δασική διαδρομή, που θα σας κάνει να μην πιστεύετε ότι βρίσκεστε μόνο 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας!

Οι εγγραφές στην ιστοσελίδα και στο κατάστημα Salomon Store έκλεισαν και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Τονίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δεν γίνονται εγγραφές και θα σας παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα, www.trailpro.gr την Παρασκευή 7/2. Σε αντίθετη περίπτωση σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail:  [email protected]

Τον αριθμό συμμετοχής σας μπορείτε να παραλάβετε το Σάββατο 8/2 από τις 10.30 έως τις 14.00, από το κατάστημα Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383 ενώ για τους συμμετέχοντες την Παρασκευή 7/2 και το Σάββατο 8/2 θα υπάρχει επιπλέον έκπτωση 10% στις προσφορές του καταστήματος.

Επίσης για πρώτη φορά θα υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ με έκπτωση 25% από το περίπτερο της Salomon που θα βρίσκεται στην εκκίνηση του αγώνα.

Όσους δεν εξυπηρετεί η παραλαβή από το κατάστημα θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό τους από την γραμματεία του αγώνα την Κυριακή πριν την εκκίνηση.

Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, να έχετε μαζί το αποδεικτικό κατάθεσης και την ταυτότητά σας.

Παρακαλούμε να προσέξετε που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας ώστε να μην υπάρξουν τα περσινά προβλήματα όπου κλήθηκε η τροχαία από οδηγούς λεωφορείων που δεν μπορούσαν να περάσουν με αποτέλεσμα να κοπούν πολλές κλήσεις!

Ακολουθείστε τις οδηγίες των ανθρώπων της οργάνωσης οι οποίοι βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν και να κάνουν τη ζωή όλων μας ευκολότερη και συγκεκριμένα των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου οι οποίοι θα σας υποδεικνύουν τους κατάλληλους χώρους και θα σας υποδείξουν να σταθμεύσετε από τη μία μεριά του δρόμου ο οποίος είναι διπλής κατεύθυνσης.

Η πρόγνωση του καιρού δείχνει ότι θα έχουμε καλές συνθήκες για αγώνα, με αραιή συννεφιά, άπνοια αλλά αρκετό κρύο με τη μέση θερμοκρασία στους 2 βαθμούς ενώ οι βροχές των τελευταίων ημερών έχουν δημιουργήσει μία διαδρομή με πολλά νερά, ιδανική για πολύ παιχνίδι!

Οι εκκινήσεις των δύο διαδρομών θα γίνουν με διαφορά 15 λεπτών ώστε να αποφύγουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, τον συνωστισμό στην είσοδο του πρώτου μονοπατιού.

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

08.30-10.15: Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία
10.45: Τεχνική ενημέρωση.
11.00 : Εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής.
11.15: Εκκίνηση της μικρής διαδρομής.
11.45: Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.
11.55: Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.
13.30: Απονομές δώρων στους νικητές της κλήρωσης
13.45: Απονομές νικητών ανά κατηγορία. Αφήστε για λίγο ότι σας στεναχωρεί, φέρτε μαζί την καλή σας διάθεση και ελάτε να χαρούμε όλοι μαζί ακόμη μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
Taygetos Challenge 2024: Τελευταίες οδηγίες και κανονισμοί
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο