Οι 7 γραμματείες παραλαβής του 6th Lycabettus Run

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης του 6th Lycabettus Run σχετικά με την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής:

«Το Lycabettus Run, ο αγαπημένος αγώνας των Ελλήνων δρομέων, «Η περιπέτεια της διπλανής πόρτας», επιστρέφει την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 για 6η συνεχόμενη χρονιά στον λόφο του Λυκαβηττού.

Η διοργάνωση πιστή στην προσπάθειά της για περισσότερες και ουσιαστικές παροχές στους συμμετέχοντες δρομείς. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους, που το Lycabettus Run έχει γίνει ο αγαπημένος αγώνας των δρομέων.

Η διοργανώτρια αρχή σε συνεργασία με 4 από την μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών Cosmos Sport, το δρομικό κατάστημα OUT RUN και το εξειδικευμένο κατάστημα ποδηλάτων Top Cycles, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν κάτι μοναδικό. Για την ακρίβεια θα λειτουργήσουν 7 γραμματείες παραλαβής πακέτων συμμετοχής και μάλιστα 2 ημέρες. Κάτι που δεν υπάρχει προηγούμενο σε αγώνα τρεξίματος τουλάχιστο στην Ελλάδα.

7 φυσικά σημεία παραλαβής, σκόρπια μέσα στο λεκανοπέδιο, σίγουρα κάποιο θα βρίσκετε κοντά σου. Η επιλογή του σημείου παραλαβής γίνετε κατά την διαδικασία της εγγραφής. Οι ήδη εγγεγραμμένοι δρομείς, έχουν παραλάβει ήδη email με τα στοιχεία της εγγραφής τους, που αναφέρετε και το σημείο που επέλεξαν. Σε περίπτωση που δεν έχουν λάβει email, είναι βέβαιο ότι δηλώθηκε λάθος email επικοινωνίας κατά την εγγραφή. Στην περίπτωση αυτή, μπορούν να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση στο [email protected].

  • Lobby St. George Lycabettus Lifestyle Hotel |Αθήνα, Κλεομένους 2
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 433
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κηφισιά, Αργυροπούλου 4
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57
  • Κατάστημα Cosmos Sport |Καλλιθέα, Βενιζέλου Ελευθερίου 163B (Λ. Θησέως)
  • Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου,
  • Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72

Οι ημέρες παραλαβής: Παρασκευή 21/02 & Σάββατο 22/02. Οι ώρες θα ανακοινωθούν άμεσα από την διοργάνωση.

Λίγα λόγια για τον αγώνα

Πρόκειται για έναν εναλλακτικό αγώνα τρεξίματος που διοργανώνεται  στο λόφο του Λυκαβηττού με την υποστήριξη του ξενοδοχείου St. George Lycabettus Lifestyle Hotel και την οργανωτική υπογραφή της My Sportevent.Μοναδικός στο είδος του και εκμεταλλευόμενος το ιδιαίτερο ανάγλυφο της περιοχής, ο αγώνας διεξάγεται με διαδρομές σε δύο διαφορετικές επιφάνειες, την άσφαλτο και το χώμα. Και στις δύο περιπτώσεις, η αφετηρία και ο τερματισμός είναι κοινά μιας και τοποθετούνται στην είσοδο του St. George Lycebettus Lifestyle Hotel.
Οι ασφάλτινες (road) διαδρομές περιλαμβάνουν δύο αποστάσεις, 5,5 και 11 χλμ. Είναι όλες κυκλικές οδηγώντας τους δρομείς να κινούνται δεξιόστροφα επί του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού. Ξεκινώντας μπροστά από το ξενοδοχείο, στην κούρσα των 5,5 χλμ οι συμμετέχοντες κάνουν δύο γύρους στον περιφερειακό δρόμο ενώ αντίστοιχα σ’ αυτήν την 11 χλμ πρέπει να ολοκληρώσουν τέσσερις γύρους.
Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η σκυταλοδρομία Lycabettus Relay μήκους 11 χλμ. όπου δύο δρομείς πρέπει να καλύψουν ο καθένας 5,5 χλμ στον περιφερειακό του Λυκαβηττού δίνοντας την σκυτάλη με την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου στην άσφαλτο.
Οι χωμάτινες (trail) διαδρομές περιλαμβάνουν κι αυτές δύο αποστάσεις 4,5 και 9 χλμ.  Οι δρομείς ξεκινούν μπροστά από το ξενοδοχείο και για λίγα μέτρα τρέχουν στην άσφαλτο μέχρι να μπουν μέσα στον λόφο του Λυκαβηττού φθάνοντας έως και την κορυφή του, στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Η κούρσα των 4,5 χλμ ολοκληρώνεται με την κάλυψη ενός γύρου της διαδρομής ενώ αυτή των 9 χλμ απαιτεί δύο γύρους μέχρι τον τερματισμό.

Υπενθυμίζεται πως μέρος των εσόδων κάθε εγγραφής θα διατεθεί στο ELPIDA YOUTH του σωματείου ELPIDA. Στις 23 Φεβρουαρίου 2020 «τρέχουμε στην κορυφή της πόλης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O Όμιλος H Hotels Collection, Μέγας χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου!
Χορηγός εθελοντισμού και του αγώνα των 5χλμ.
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο