Παράταση εγγραφών και παρουσίαση μεταλλίου Pilabox Trail Race 2020

Δείτε τα τελευταία νέα του αγώνα

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Η οργανωτική επιτροπή του PILABOX Trail Race , αποφάσισε την παράταση των εγγραφών-πληρωμών έως και την Παρασκευή 31.01.2020 μέσα από την ιστοσελίδα του αγώνα www.pilabox.com Ύστερα από τηλεφωνήματα πολλών ενδιαφερόμενων για τον αγώνα μας, κυρίως αθλητών που θα έρθουν από νησιά και θα ταξιδέψουν με καράβι, καθώς και μη ενημερωμένων οικονομικά αιτήσεων, αποφασίσαμε την παράταση των εγγραφών του αγώνα. Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 Ιανουαρίου 2020, ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.pilabox.com ή απευθείας στον χώρο μας ,PILABOX PILABAR στο Χαλάνδρι, Ηρακλείτου 94 , τηλ : 2106615758

Φέτος, σχεδιάσαμε ειδικά για τα 10 μας χρόνια, το συλλεκτικό, επετειακό μας μετάλλιο, που θα λάβουν όλοι όσοι θα τρέξουν στον αγώνα και στις 2 διαδρομές.

Σημείο εκκίνησης:
Για όσους έρθουν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ο πλησιέστερος σταθμός μετρό είναι ο σταθμός Δούκισσης Πλακεντίας, από όπου με ένα ταξί μπορείτε να φτάσατε σε 5 λεπτά στην πλατεία Παλαιάς Πεντέλης.
Για όσους έρθουν από Εθνική Οδό, μπαίνουν στην Αττική Οδό και βγαίνουν στην έξοδο 12, Λεωφόρος Πεντέλης. Στη συνέχεια, ακολουθούν τη διαδρομή επί της Λεωφόρου Πεντέλης βλέποντας μπροστά τους το βουνό μέχρι να φτάσουν στην πλατεία Παλαιάς Πεντέλης.
Η εκκίνηση ορίζεται στη συμβολή των οδών Διονύσου & Ασωμάτων, 500 μέτρα από την πλατεία Παλαιάς Πεντέλης. Το Σάββατο 01.02.2020 σας περιμένουμε όλους, από τις 19:00 έως τις 21:00 για το ειδικό MELISSA PASTA meal, στο υγιεινό bistro μας, PILABAR, Ηρακλείτου 94, Xαλάνδρι, μετρό Δούκισσης Πλακεντίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο