Εκδήλωση κοπής πίτας του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά

60 χρόνια προσφοράς στον ελληνικό αθλητισμό

Share

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2019, από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, αθλητές – αθλήτριες, Ολυμπιονίκες, εκπρόσωποι του Ελληνικού κοινοβουλίου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των αθλητικών ομοσπονδιών και εργαζόμενοι του αθλητικού Κέντρου αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.
Ο Πρόεδρος του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής αναφέρθηκε στα εξήντα (60) χρόνια προσφοράς του κέντρου στον ελληνικό αθλητισμό (1959 – 2019) ενώ τόνισε: “Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια Ιστορίας του Αγίου Κοσμά. 60 Χρόνια προσφοράς στον Αθλητισμό. Με την σημερινή εκδήλωση ξεκινά ένας κύκλος εορτασμών για την επέτειο αυτή. Δεν είναι απλά γιορτές αλλά Τιμή σε όσους συνέβαλαν στον Αθλητισμό. Θα ήθελα να κλείσω με ένα μεγάλο Ευχαριστώ προς τους Αθλητές. Με τις μοναδικές στιγμές που μου χαρίζουν όταν κλεφτά παρακολουθώ την προσπάθεια τους στις προπονήσεις. Ένα ευχαριστώ για τα αρνητικά και άκρως βοηθητικά σχόλια τους, ένα ευχαριστώ για τα θετικά που μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω.
Σας ευχαριστώ…”

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Βασιλής Σπανάκης, οι Δήμαρχοι Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάνος, Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, η πρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών κ. Βούλα Κοζομπόλη, και άλλοι επίσημοι από τον χώρο του αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκηση. Επίσης επιστολές, με τις οποίες χαιρετίζουν την εκδήλωση, απέστειλαν οι Υπουργοί Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος και Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης στην ομιλία του τόνισε ότι καμία αθλητική εγκατάσταση του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά δεν θα κλείσει πριν από την παράδοση της αντίστοιχης εντός του μητροπολιτικού πάρκου ενώ δεσμεύτηκε επίσης ότι κανείς από του εργαζόμενους του αθλητικού κέντρου δεν θα απολυθεί.

Ο πρόεδρος του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής δώρισε στον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη το αναμνηστικό που είχε δοθεί κατά τα εγκαίνια του κέντρου το 1961. Ενώ το σωματείο των εργαζομένων, του δώρισε την επίσημη πρόσκληση των εγκαινίων. Ο πρόεδρος μετά το τέλος της εκδήλωσης, συνόδεψε τον Υφυπουργό στους ξενώνες που φιλοξενούνται οι αθλητές, είδαν από κοντά τις συνθήκες φιλοξενίας, τους χώρους προπόνησης και συζήτησαν με αθλητές και προπονητές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ το Tihiorace Ultra Edition
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Θεοδωράκεια 2022: Ακύρωση αγώνα
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
5 hours race – Θεοφάνης Ερμής: Ανακοίνωση
Νέα ημερομηνία για τον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο