Παρουσίαση του αθλητικού προγράμματος του TihioRace 2020

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης σχετικά με την παρουσίαση του αθλητικού προγράμματος και των παράλληλων εκδηλώσεων:

«Το Σάββατο 18/01 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Ξενοδοχείο Intercontinental, η παρουσίαση του αθλητικού προγράμματος και των παράλληλων δράσεων του TihioRace 2020.

Η μεγάλη προσέλευση και στήριξη από τους τοπικούς φορείς της περιοχής, έδωσε στην διοργάνωση δύναμη, με απώτερο στόχο την κινητοποίηση  επίτευξης των στόχων της.

Στο αθλητικό πρόγραμμα εκτός της αναφοράς που έγινε στις ήδη υπάρχουσες διαδρομές του TihioRace 8-10/05, με μια αλλαγή στην διαδρομή της τρίτης ημέρας του TihioStageRace, η όποια γίνεται κυκλική 26 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό το Τείχιο, περνώντας από το μοναστήρι Βαρνάκοβα,  ο Λουκάς Πρατίλας επισήμανε την προσθήκη μιας ακόμη διαδρομής, στα πλαίσια των αγώνων ultra. Έτσι ο αγώνας ultra που πραγματοποιείται στα τέλη Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται ως εξής με τις παρακάτω διαδρομές:

Ultra TihioRace, διαδρομή 75 χιλιομέτρων με 3.300 υψομετρική διαφορά.

TihioRace Experience, διαδρομή 152 χιλιομέτρων με 6.900 υψομετρική διαφορά.

X-Ultra TihioRace, διαδρομή 230 χιλιομέτρων με 12.000 υψομετρική διαφορά. Ο αγώνας θα ενώσει της κορυφές από τα Βαρδούσια, την Γκιώνα, τον Παρνασσό, τα Τρίκορφα και το Κοκκινάρι.

Άλλη μια σημαντική αναφορά, σχετική με τις παράλληλες δράσεις της διοργάνωσής, ήταν αυτή της δημιουργίας του “Τhe LoveVan”. Ένα βανάκι, το όποιο με εθελοντές από την ομάδα του TihioRace στέλνει μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης, υποστηρίζοντας τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες καθώς και συμβάλλει σε φαινόμενα έκτακτης ανάγκης, όπως πυρκαγιές, φωτιές, σεισμοί,  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση, όταν στο βήμα ανέβηκαν τρεις σπουδαίοι αθλητές ΑΜΕΑ, ο Κωνσταντίνος Βέλτσης (αθλητής στίβου), η Κέλλυ Λουφάκη (αθλήτρια ξιφασκίας σε αμαξίδιο) και ο Νίκος Παπαγγελής (αθλητής ποδηλασίας). Οι αθλητές μοιράστηκαν με τον κόσμο τις προσωπικές τους ιστορίες, εμπειρίες και δοκιμασίες, που έχουν χαρακτηρίσει την πορεία τους και τους έχουν οδηγήσει στην αλλαγή, θέτοντας στόχους όπως οι Ολυμπιακοί του Τόκιο 2020.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους».

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στο tihiorace.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο