2ο Run Together Thessaloniki

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης

Share

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 2ο Run Together Thessaloniki powered by Intersport & Saucony που θα διεξαχθεί το 2020 για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 8 Μαρτίου (Ημέρα της Γυναίκας). 

Το RUN TOGETHER αποτελεί έναν ξεχωριστό αγώνα fun run, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων (3, 6 και 9χλμ.) και να τρέχουν σε ζευγάρια σε 4 κατηγορίες: Άντρας/Άντρας, Άντρας/Γυναίκα, Γυναίκα/Γυναίκα, Με Παιδί (Ενήλικας/Παιδί ή Παιδί/Παιδί).

Στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις αλλά οι συμμετέχοντες να τρέξουν ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, παροτρύνοντας τον κολλητό τους, το ταίρι τους, τον γονιό ή το παιδί τους, και να διασκεδάσουν τρέχοντας. Το togetherness είναι το concept που διαφοροποιεί το event σε σχέση με άλλους αγώνες και το καθιστά μοναδικό: together we run, we train, we have fun, we experience, we celebrate. Ανεξάρτητα από το δρομικό επίπεδο ή την φυσική κατάσταση, ο καθένας μπορεί να απολαύσει το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, σ’ έναν αγώνα δρόμου «φτιαγμένο» για την παρέα.

Η εκκίνηση του Run Together Thessaloniki 2020 θα δοθεί στην είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 8 Μαρτίου το πρωί, με τρεις διαδρομές ενηλίκων, 3, 6 και 9 χλμ., με τους συμμετέχοντες να τρέχουν για καλό σκοπό καθώς θα στηρίξουν τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: https://www.runtogether.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο