Παράταση εγγραφών για το 4ο Veikou Trail

Έως τις 12 Ιανουαρίου οι εγγραφές

Share

Η οργανωτική επιτροπή του 4ου Veikou Trail, ύστερα από πολλά αιτήματα δρομέων ανακοινώνει μια μικρή παράταση εγγραφών μέχρι την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στις 12:00 το βράδυ.

Όσοι ήδη έχουν εγγραφεί ή όσοι εγγραφούν μέχρι την Κυριακή το βράδυ, μέσω ιστοσελίδας, θα πρέπει να τακτοποιήσουν την πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής έως την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω άλλης τράπεζας και όχι της συνεργαζόμενης με την διοργάνωση, θα πρέπει να σταλεί αμέσως το αποδεικτικό πληρωμής  στο email:  [email protected]

Επιπλέον η διοργάνωση ανακοινώνει ότι θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής και άμεσης επιβεβαίωσης έως και την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 14:00 το μεσημέρι μέσα από την πλατφόρμα εγγραφών www.racefinder.gr.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο [email protected]. Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο