Γιορτάζουμε τρέχοντας με το νέο RUNNER 117

Το νέο τεύχος έρχεται με πλούσια και γιορτινή θεματολογία

Share

Το RUNNER 117 είναι σε εορταστική διάθεση και έρχεται για να σας βοηθήσει να μείνετε σε επαφή με το αγαπημένο σας άθλημα και αυτές τις ημέρες. Η πλούσια ύλη του περιλαμβάνει εκτός από το πολυσέλιδο αφιέρωμα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, πολλά χρήσιμα προπονητικά, διατροφικά και ιατρικά θέματα, αλλά και ειδικά θέματα για να είναι ο νέος χρόνος πιο δρομικός από ποτέ!

Το νέο RUNNER 117 θα είναι από Τρίτη 24 Δεκεμβρίου διαθέσιμο ειδικά σημεία πώλησης και στα περίπτερα σε όλη τη χώρα.
Γίνετε συνδρομητής ώστε να λαμβάνετε για ένα χρόνο το RUNNER στον χώρο σας.

37oς Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Ο μεγαλύτερος!
Το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας μας φέτος έγινε ακόμα μεγαλύτερος και έχει δικαιωματικά θέση στο Runner’s Special του τεύχους. Δείτε όλα όσα έγιναν, τους μεγάλους πρωταγωνιστές, χρήσιμα στατιστικά, τις πρώτες δεκάδες των ηλικιακών κατηγοριών σε όλους τους αγώνες και τις σπουδαιότερες στιγμές του.

Ο διάδρομος στο πρόγραμμά σας
Ο χειμώνας ενδείκνυται για τρέξιμο στο διάδρομο, ενώ είναι αρκετοί οι δρομείς που τον επιλέγουν και από ανάγκη. Στο Προπονητικό του τεύχους σας δείχνουμε τον τρόπο να γίνουν οι προπονήσεις σ’ αυτόν πιο αποτελεσματικές και σίγουρα πιο ευχάριστες.

Δρομέας όλο το 24ωρο
Σκέφτεσαι να γίνεις δρομέας; Τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και κάνε το καλύτερο, ανάλογα με την ώρα της προπόνησής σου. Άλλωστε τις ημέρες των γιορτών σίγουρα θα βρεις λίγο χρόνο για να ξεκινήσεις αυτό που σκέφτεσαι όλη την υπόλοιπη χρονιά και δεν το τολμούσες.

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι
Η νέα χρονιά φτάνει σε λίγες ημέρες και μαζί έρχεται και ο απολογισμός που κάνουμε για το τι πετύχαμε και τι πρέπει να διορθώσουμε. Στο Διατροφικό άρθρο σας δείχνουμε τον τρόπο να εντάξετε αυτή τη διαδικασία και στη διατροφή σας ώστε να εξασφαλίσετε ένα πιο υγιές σώμα και καλύτερη φυσική κατάσταση για το 2020.

Santa runner
Τη δρομική διάσταση των γιορτινών δώρων θα ανακαλύψετε στον Οδηγό Αγοράς του τεύχους. Στις σελίδες του θα βρείτε 36 προϊόντα για όλα τα budget ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, αλλά και στα οικονομικά σας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα περιεχόμενα του RUNNER 117.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο