Μεταγωνιστικό δελτίο 7oυ Poikilo Night Trail

Διαβάστε το δελτίο της διοργάνωσης και δείτε τα αποτελέσματα

Share

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης του 7oυ Poikilo Night Trail.

«Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 διοργάνωσε το 7ο Poikilo Night Trail στο Ποικίλο Όρος.
Το event περιελάμβανε δυο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος (MTR) 5 χιλιομέτρων και 10 χιλιομέτρων καθώς και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας (MTB) 25 χιλιομέτρων.
Η συμμετοχή ήταν μαζική, με πάνω από 300 αθλητές να αγωνίζονται στις μαγικές διαδρομές και τα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους.
Η εκκίνηση του ποδηλάτου δόθηκε στις 8.45 μ.μ  και με διαφορά 30 λεπτών ακολούθησε η εκκίνηση  τρεξίματος.
Οι αθλητές ακολούθησαν την άρτια σηματοδοτημένη διαδρομή, χάρη στα ειδικά αντανακλαστικά της 3M. Ο αγώνας Poikilo Night Trail αποτελεί ένα θεσμό στους αγώνες ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας. Οι νυχτερινές διαδρομές είναι μια πρόκληση για τους συμμετέχοντες αλλά η εμπειρία των διοργανωτών τον καθιστά απόλυτα ασφαλή. Το τρέξιμο, το ποδήλατο, η διασκέδαση, ο έναστρος ουρανός, και η ομορφότερη θέα του Λεκανοπεδίου αποτελούν τα συστατικά της επιτυχημένης συνταγής του αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος στα 5χλμ νικητές ήταν ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ με χρόνο 23΄:34΄΄ και η ΜΑΡΙΝΑ ΤΕΡΖΗ με χρόνο 29΄:36΄΄, στα 10χλμ νικητές ήταν ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΝΟΥΣΙΩΤΗΣ με χρόνο 41:53΄΄και η ΛΕΜΟΝΙΑ ΔΟΥΒΙΝΟΦ με χρόνο 58΄:32΄΄ ενώ στον ποδηλατικό αγώνα των 25χλμ νικητές αναδείχθηκαν ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΠΡΙΖΑΣ  με χρόνο 1:09΄:30΄΄ και η ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΛΑ 2:49΄:07΄΄

Για να δείτε όλτα τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Trail and Fun
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν σε κάθε σημείο της διαδρομής φροντίζοντας για την ενυδάτωση των αθλητών. Η διαδρομή ήταν σηματοδοτημένη με ανακλαστικά της κορυφαίας εταιρείας 3Μ. Οι μπανάνες Orsero έδωσαν την απαιτούμενη αναπλήρωση ενέργειας.
Οι απονομές συνδυάστηκαν με εορταστική ατμόσφαιρα αφού οι διοργανωτές είχαν στήσει ένα αθλητικό πάρτι όπου συμμετέχοντες και θεατές υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος Retrox The Band απόλαυσαν PIZZA FUN και ξεδίψασαν με μπίρα ΕΖΑ και αναψυκτικά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε ότι ήταν ακόμη μία πετυχημένη διοργάνωση και ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα, τους εθελοντές που βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία, τον δήμο Πετρούπολης την Ελληνική Αστυνομία ,την διασωστική ομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α και τις εταιρείες υποστήριξης E.co Lift  Αφοί Οικονόμου και   Plasmet Συλλιγνάκης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο