Πραγματοποιήθηκε η 21η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥ Πειραιά

Δείτε το δελτίο του συλλόγου

Share

Ακολουθεί το δελτίο του ΣΔΥ Πειραιά σχετικά με την πραγματοποίηση της 21ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας του συλλόγου:

«Άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία. 31 φιάλες αίματος “κατατέθηκαν στον λογαριασμό της Τράπεζας αίματος” που έχει εδώ και χρόνια ο Σύλλογος μας στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι προσήλθαν 35 αιμοδότες εκ των οποίων 29 εκπλήρωσαν χθες (Τετάρτη 5 Ιουνίου) το ανθρωπιστικό τους καθήκον, ενώ 2 έδωσαν το «αίμα τους» λίγες ημέρες πριν. Οι 4 δεν έδωσαν για διάφορους λόγους.
Ενημερώνουμε ότι η δράση της αιμοδοσίας δεν τελείωσε χθες, αλλά θα είναι ανοιχτή, για όσους θελήσουν να δώσουν αίμα στο Τζάνειο η σε όποια άλλη νοσοκομειακή μονάδα με την ένδειξη «για την τράπεζα αίματος του συλλόγου δρομέων υγείας Πειραιά». Επομένως, όποιος ή όποια δεν πρόλαβε χθες, αλλά θέλει να προσφέρει, μπορεί να το κάνει σύμφωνα με το παραπάνω.
Ευχαριστούμε πολύ το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Τζανείου Νοσοκομείου και συγχαίρουμε ολόψυχα όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για την προσφορά τους και τον ανθρωπισμό τους.
Θερμά συγχαρητήρια στα μέλη μας Μάγδα Κισσιώτου και Γιάννη Τζήκα, που για μία ακόμη φορά συντόνισαν και διεκπεραίωσαν την δράση της αιμοδοσίας».

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στην ιστοσελίδα: https://www.sdypir.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1478:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
MoraitisRun 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού 2024 - Corporate Race
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο