Salomon Tutorials #01 – Ημερίδα για το Ορεινό Τρέξιμο

Την Κυριακή 9 Ιουνίου η εκδήλωση της Salomon

Share

Την Κυριακή 9 Ιουνίου θα διεξαχθεί η Ημερίδα για το Ορεινό Τρέξιμο Salomon Tutorials #01.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Η #SalomonHellasTeam παρουσιάζει την πρώτη ημερίδα της σειράς «Salomon Tutorials» για το Ορεινό Τρέξιμο.

Η πρώτη από μία σειρά ημερίδων που οργανώνει η Salomon, ηγέτιδα εταιρεία στον εξοπλισμό για τα ορεινά σπορ, περιλαμβάνει θεματικές παρουσιάσεις για το ορεινό τρέξιμο, εκπαιδευτικά σεμινάρια τεχνικών/guidelines, διατροφικές προκλήσεις που παρουσιάζονται σε πολύωρες προσπάθειες και μία γεμάτη έμπνευση ομιλία από αθλητή που ξεπερνάει τα προβλήματα της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Επιπλέον, ο πρωταθλητής Μαραθωνίου και ορεινού τρεξίματος Δημήτρης Θεοδωρακάκος θα πραγματοποιήσει μία ολοκληρωμένη τεχνική ενημέρωση για τον αγώνα Olympus Marathon.

H ημερίδα «Salomon Tutorials» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Phiali Wine Bar (Δεκελείας 108, Νέα Φιλαδέλφεια) στις 19:00 (ώρα προσέλευσης: 18:30).

Η είσοδος είναι δωρεάν και τις ομιλίες θα  παρακολουθήσουν οι πρώτοι 50 που θα δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω link: https://bit.ly/2EPp5sK

Θα λάβουν μέρος οι ομιλητές με τα εξής θέματα : 

Θεοδωρακάκος Δημήτρης (Πρωταθλητής Μαραθωνίου & Ορ. Τρεξίματος) –  α) “Προπονητικές αξίες στο ορεινό τρέξιμο και διαφοροποιήσεις με το τρέξιμο δρόμουω β) “Τεχνική ενημέρωση Olympus Marathon

Μουρτάκος Σταμάτης (Aθλητικός Διατροφολόγος – Εργοφυσιολόγος) “Ενεργειακή κάλυψη αγώνων ορεινού τρεξίματος μέσης & μεγάλης διάρκειας”

Διαλεκτός Γιώργος (Πρωταθλητής Στίβου & Ορ. Τρεξίματος) – “Οδηγίες και βασικές αρχές τεχνικής ανάβασης-κατάβασης”

Ζαρόγγας Βασίλης (Ορειβάτης, Αθλητής με R.A.*) –“Αυτοάνοσες νόσοι και αθλητισμός” 

Ανδριτσόπουλος Παναγιώτης (Υπεύθυνος πωλήσεων Salomon) – “Η ιστορία της Salomon“

Θεοφάνης Κυριαζής (Ειδικός τεχνολογιών) – ‘’Η ιστορία της Suunto

*R. A. = Ρευματοειδής αρθρίτιδα

Λίγα λόγια για τη Salomon
Η Salomon γεννήθηκε στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων το 1947. Καθοδηγούμενοι από το πάθος τους για τα σπορ του βουνού και τις καινοτομίες στον τομέα του design, ο Francois Salomon και ο γιος του George σχεδίασαν και τελειοποίησαν πολλές από τις πρώτες σύγχρονες δέστρες του σκι.
Σήμερα η Salomon διαθέτει είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ καθώς και εξοπλισμό για όλα τα ορεινά σπορ και συγκεκριμένα για το σκι, το snowboarding, το adventure racing, την ορειβασία, την πεζοπορία, το trail running και πολλά άλλα αθλήματα».
Αυτό που χαρακτηρίζει τη Salomon και την καθιστά ηγέτιδα εταιρεία στον εξοπλισμό για τα ορεινά σπορ είναι η ανάγκη να κάνει πράξη ακόμα και τις πιο καινοτόμες ιδέες διευρύνοντας τα όρια του εφικτού. Η κληρονομιά, η κουλτούρα και η σημερινή δέσμευσή της καθοδηγούνται από ένα όραμα: κορυφαία προϊόντα για ορεινά αθλήματα δημιουργούνται από κορυφαίους ανθρώπους που ασχολούνται με τα ορεινά αθλήματα!.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
6ος δρόμος 21 μαθητών
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο