Έναρξη εγγραφών για τον 6ο Δρόμο Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής «Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2019»

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης σχετικά με την έναρξη των εγγραφών για τον 6ο Δρόμο Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής «Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2019».

«Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π), προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους δρομείς καθώς και παιδιά, να συμμετάσχουν την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, στον αγώνα “6ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ- ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2019”.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.
Για να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ.

Τόπος εκκίνησης και τερματισμού: Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Ώρα εκκίνησης των διαδρομών:
Α)  08:30 π.μ. στα 14 χλμ. Μεικτή δρόμος- βουνό
Β) 08:40 π.μ. στα 5 χλμ. Μαζική ενηλίκων άνω των 18 ετών & Γυμνασίων – Λυκείων Σχολείων
Γ) 10:30 π.μ. στο 1 χλμ.-Παιδική Δημοτικών Σχολείων (9-12 ετών)

Για την τήρηση των άνω εκκινήσεων, δίχως καθυστερήσεις, σας ενημερώνουμε ότι η παράδοση του ατομικού αριθμού συμμετοχής του κάθε δρομέα, θα πραγματοποιείται μόνο από την Γραμματεία του Π.Α.ΟΔ.Α.Π (Αιγαίου Πελάγους & Τέρμα Νότου) τις κάτωθι ημερομηνίες:
Α) Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 από 09:00 π.μ.-18:00μ.μ.
Β) Το Σάββατο 11 Μαΐου από 10:00π.μ.-18:00μ.μ.
Γ) Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, από 07:00-08:00 π.μ. αυστηρά από την γραμματεία του αγώνα (Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής), μόνο σε δρομείς που διαμένουν εκτός του Νομού Αττικής.
Η παράδοση των αριθμών θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, του διαβατηρίου ή του δελτίου αθλητικής ιδιότητας.
Τέλος, η διοργάνωση, εκτός από την αθλητική της διάσταση, έχει και αυτή την χρονιά φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Πιο συγκεκριμένα, σκοπός είναι η ενίσχυση της ΣΤΕΓΗΣ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, η οποία φιλοξενεί 37 ηλικιωμένα άτομα, όπου παρά τις άριστες συνθήκες φροντίδας και θαλπωρής διαπιστώνονται ελλείψεις σε βασικά είδη φροντίδας και περιποίησης.

Όποιος δρομέας/συμμετέχων επιθυμεί να στηρίξει τη Στέγη Γερόντων, μπορεί να προσφέρει συσκευασμένα τρόφιμα (π.χ. ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη, καφέ, φρυγανιές, γάλα εβαπορέ κλπ), είδη φροντίδας και ευπρεπισμού (π.χ. πάνες ενηλίκων , υποσέντονα ακράτειας, κρέμες κατακλίσεως, σαμπουάν, αφρόλουτρο, χαρτί υγείας κλπ), τα οποία θα παραδίδονται στους διοργανωτές είτε με την παραλαβή του φακέλου του (chip, αριθμός κ.λπ) από τη Γραμματεία, είτε κατά την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα. Η όποια προσφορά σας είναι πολύτιμη!

Ο αγώνας διεξάγεται με την ευγενική χορηγία του ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΥΡΑ, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η Ε.Ρ.Τ. και η Ε.Ρ.Α. ΣΠΟΡ 101,8 FM
Επίσης τον αγώνα υποστηρίζουν το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, 1ο & 3ο Σύστημα Ελλήνων Προσκόπων Αγίας Παρασκευής, Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού (ΣΕΠΠΒΑΤΥ), Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (Σ.Δ.Α.Μ.), η ομάδα δρομέων SANTA RUNNING TEAM και η Ομάδα Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «O.R.A.M.A.».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο