Training Sessions by PUMA & Ilias Gotsis

Μία προπόνηση αυστηρά για γυναίκες

Share

Την Κυριακή 7/4 η PUMA, σε συνεργασία με τον training ambassador Ηλία Γκότση, διοργάνωσε μια ιδιαίτερη προπόνηση… αυστηρά για γυναίκες!

Το ραντεβού δόθηκε στις 12 π.μ. και οι τέσσερις κληρωθείσες νικήτριες που προέκυψαν μέσα από τα social accounts της PUMA, μετά από συμμετοχή σε διαγωνισμό με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, συναντήθηκαν με τον Ηλία Γκότση στο γυμναστήριο Need For Fitness.

Το ασκησιολόγιο; Απαιτητικό! Η διάθεση όμως ήταν άκρως ανεβασμένη. Το #teamPUMA, εξοπλισμένο με τα top-performance αθλητικά ρούχα της κορυφαίας αθλητικής εταιρείας, ήταν έτοιμο να δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του και να ολοκληρώσει το session ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Με επίκεντρο τη γυναίκα και την ανάγκη για personalized τρόπους άθλησης, ο Ηλίας Γκότσης ετοίμασε ένα πρόγραμμα αποκλειστικά σε functional και cross-training ύφος, με στόχο τη μέγιστη δυνατή απόδοση του κλειστού group.

Ο κοινός στόχος για μια ολιστική training εμπειρία ένωσε την ομάδα για περίπου 60 λεπτά γεμάτα ενέργεια, επιμονή και αφοσίωση, απογειώνοντας τον γυναικείο δυναμισμό.

Στο τέλος, η διάθεση χαλαρή και το κλίμα ιδανικό για τις καλύτερες αναμνηστικές φωτογραφίες μιας ξεχωριστής και ταυτόχρονα ιδιαίτερης ημέρας.

Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και η PUMA το γνωρίζει καλά.
Σε όλα τα κορίτσια του #teamPUMA αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!    

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1447:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου: Οι οδηγίες
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τους αγώνες
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο