Διαγωνισμός: To Runner σε στέλνει στο ΟΠΑRUN – Οι νικητές

Κάνε like & share τώρα και κέρδισε τη συμμετοχή σου

Share

Οι νικητές του διαγωνισμού «To Runner σε στέλνει στο ΟΠΑRUN» είναι οι:
Kimon Sapnas
Alexandros Kampouroglou

Συγχαρητήρια!

Ο καθένας από τους παραπάνω νικητές κερδίζει δωρεάν τη συμμετοχή του στο ΟΠΑRUN που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου.

————–

Θέλεις να δείξεις και εσύ την αγάπη σου για την πόλη σου; Επιθυμείς να τρέξεις παρέα με δεκάδες δρομείς που θέλουν να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως και της γύρω περιοχής;
Το Runner σου δίνει τώρα τη δυνατότητα να το κάνεις πραγματικότητα συμμετέχοντας στο ΟΠΑRUN, τον αγώνα που διοργανώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών την Κυριακή 12 Μαΐου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι like και share στον διαγωνισμό από τη σελίδα μας στο facebook και ίσως είσαι εσύ ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν δωρεάν τη συμμετοχή τους στη διαδρομή των 5 χλμ.

Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό πάτησε εδώ.

Στοιχεία αγώνα:
Ημερομηνία διεξαγωγής:
Κυριακή 12 Μαΐου
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού: Άγαλμα Βασιλέως Κωνσταντίνου – Πεδίον του Άρεως
Ώρα εκκίνησης αγώνα δρόμου 5χλμ.: 10:30

Όροι συμμετοχής:
1. Για να συμμετέχει κάποιος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνει like & share το post του διαγωνισμού που βρίσκεται στη σελίδα facebook του Runner Magazine.
2. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Δευτέρα 15 Απριλίου έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι.
3. Οι νικητές (2) θα προκύψουν μέσα από κλήρωση που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στη σελίδα facebook του Runner Magazine και σε δημοσίευση στην ιστοσελίδα www.runnermagazine.gr
4. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω προσωπικού μηνύματος και θα πρέπει να δώσουν τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν για την εγγραφή τους στον αγώνα των 5χλμ.

——————-

Λίγα λόγια για το ΟΠΑRUN
Από την ίδρυσή του το 1920 έως και σήμερα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) έχει συνδεθεί για ευνόητους λόγους με την ευρύτερη περιοχή του Πεδίου του Άρεως, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμιστεί σημαντικά.
Αποσκοπώντας αφενός στην ανάσχεση του φαινομένου αυτού, στην ανάδειξη του Πεδίου του Άρεως σε χώρο φιλικό προς την οικογένεια, τους νέους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες, και αφετέρου στην προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής με έμφαση στην Άσκηση και τον Αθλητισμό, από το 2018 το ΟΠΑ διοργανώνει τον αγώνα δρόμου ΟΠΑ Run με διαδρομές των 5χλμ και 2χλμ.
Τo ΟΠΑ Run 2019 θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 εξ’ ολοκλήρου μέσα στο Πεδίο του Άρεως. Τη διοργάνωση υποστηρίζουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος ενώ τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων. Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Αττικής.
Το ΟΠΑ Run εντάσσεται στη στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του ΟΠΑ ως δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού «AUEB Volunteers» και αποτελεί τη μαζικότερη κοινωνική δράση του Πανεπιστημίου των τελευταίων ετών.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.aueb.gr/oparun    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kalamata Action 2022: Μεταγωνιστικό δελτίο
Ένα τρίαθλο στην πόλη της Καλαμάτας στις 25-26 Ιουνίου
Καραϊσκάκειος Δρόμος 2022 - Μεταγωνιστικό δελτίο
Όλα όσα έγιναν στον αγώνα και οι νικητές
O ΑΠΣ Τελμησσός υποδέχεται τον Simen Ηolvik
Ο Σπαρταθλητής από τη Νορβηγία θα τρέξει από τον Μαραθώνα στη Σπάρτη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο