Ρεκόρ συμμετοχών για το Kallithea Run

Δείτε περισσότερα

Share

Διαβάστε το μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου της διοργάνωσης:

“Ο αγώνας-θεσμός για την πόλη μας το «Kallithea Run 2019» για 8η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου με Εκκίνηση και Τερματισμό την κεντρική πλατεία της Καλλιθέας, την πλατεία Δαβάκη.

Με νέο ρεκόρ συμμετοχών και σύμμαχο τον Ανοιξιάτικο καιρό, χιλιάδες δρομείς πήραν εκκίνηση στα 10χλμ, 5χλμ και 2,5 χλμ όπως και στη σκυταλοδρομία 4 Χ 2,5 χλμ και διένυσαν την κεντρική Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου κυνηγώντας το δικό τους προσωπικό ρεκόρ. Στις γυναίκες η πρωταθλήτρια, Ντενίζ Δημάκη, ήταν η 1η νικήτρια στα 10 χλμ ενώ στους άνδρες με ρεκόρ διαδρομής, ο Γιώργος Ρουκλιώτης .

Μέσα σε 15 λεπτά κ 53΄΄ κάλυψε τη διαδρομή των 5χλμ ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου και η 1η γυναίκα η Εμμανουέλλα Πλάκα σε 18 λεπτά και 52΄΄.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΟΤ και του ΣΕΓΑΣ.

Στη διαδρομή των 2,5 χλμ μετείχαν, επίσης, πολλά παιδιά αλλά και ενήλικες δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα χαράς και άθλησης, ενώ ακολούθησαν τα 1.000 μέτρα για τους αθλητές των Special Olympics.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος συμμετείχε ως δρομέας ενώ παρούσα ήταν η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, που ήταν πρωταθλήτρια του στίβου όπως και η Βουλευτής, κα. Άννα Καραμανλή. Στον αγώνα έδωσε το παρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής, Χρήστος Καπάταης.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Kallithea Run και αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Παναγιώτης Δημάκος ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα ανανεώνοντας το ραντεβού με το δρομικό κίνημα για τις 22 Σεπτεμβρίου 2019 στο χώρο του Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τον 1ο Ημιμαραθώνιο της Καλλιθέας.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο