Για 2η φορά ο Μάριος Μαρκόπουλος στο Run Greece Ηρακλείου

Ο αιμοκαθαιρόμενος αθλητής συνεχίζει την προσπάθειά του

Share

Ο αιμοκαθαιρόμενος αθλητής Μάριος Μαρκόπουλος, συμμετείχε στον αγώνα 5 χλμ. του Run Greece στο Ηρακλείο για δεύτερη χρονιά, μετά το 2017. 

Όπως λέει ο ίδιος «Τρέχω για να μεταφέρω το μήνυμα της προσφοράς ζωής, μέσα από την Δωρεά Οργάνων. Μια πράξη εθελοντισμού και αλληλεγγύης που είναι σωτήρια για χιλιάδες συνανθρώπους. Όλοι τους παλεύουν για να κρατηθούν στη ζωή και αναμένουν κάθε στιγμή το πολυπόθητο τηλέφωνο που θα τους αναστήσει! 
Το μήνυμα που έχω στο πίσω μέρος της μπλούζας μου, θέλω να είναι η αφορμή για να ενημερωθούν όλοι και αν το αποφασίσουν να εγγραφούν δότες ιστών και οργάνων! 
Ακόμη, από αυτή την προσπάθεια θέλω να “προκαλέσω” και να “προσκαλέσω” τους συνασθενείς μου να γυμναστούν, μιας και ο αθλητισμός και η ήπια γυμναστική τους βοηθά στην βελτίωση της θεραπείας τους. Έτσι, διατηρούνται σε μια καλή φυσική και σωματική κατάσταση προκειμένου να δεχτούν το πολυπόθητο δώρο της μεταμόσχευσης! 
Τέλος, θέλω να υποστηρίξω την ισότιμη μεταχείριση και τον σεβασμό των ΑμεΑ από την κοινωνία δείχνοντας μέσα από τον αθλητισμό πως μπορούν τα ΑμεΑ να συμμετέχουμε ισότιμα στην καθημερινή κοινωνική ζωή. 

Ακολουθεί το μήνυμα του Μάριου Μαρκόπουπου μέσα από το ΚΡΗΤΗ TV

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1441:%!]

Επόμενος αγώνας για τον Μάριο είναι στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», την επόμενη Κυριακή 14/4/2019. 

Λίγα λόγια για τον Μάριο
Είναι αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, στίβου και του bowling, με σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια σε Πανελλήνιους και Πανευρωπαϊκούς αγώνες, την φετινή χρονιά κατέκτησε 2 χρυσά και 1 χάλκινο στους 10ους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Αιμοκαθαιρομένων και Μεταμοσχευμένων. 

Ο Μάριος ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ τους Παύλο Κεχαγιά (bowling), Αντώνη Καλπουζάνη (στίβος), που του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, τον Σύλλογο Αθλουμένων Νεφροπαθών και τους υποστηρικτές του. 

Αν θέλετε να στηρίξετε και να παρακολουθήστε την προσπάθειά του μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ακολουθήστε:

https://www.facebook.com/MariosMarkopoulo/

www.instagram.com/mariomarkopoulos/

www.youtube.com/channel/UC-0mxH0VXd1_LZDlpN0cW9g

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Αγώνας Πάρκου Νυχτερινές Διαδρομές - Mεταγωνιστικό δελτίο
Οι νικητές, τα αποτελέσματα και όσα έγιναν στη διοργάνωση
Kalamata Action 2022: Μεταγωνιστικό δελτίο
Ένα τρίαθλο στην πόλη της Καλαμάτας στις 25-26 Ιουνίου
Kifissia Runners in the Night
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο