Παράταση εγγραφών για το Kallithea Run ’19

Κλείνουν τη Δευτέρα 1 Απριλίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές

Share

Έως τη Δευτέρα 1 Απριλίου θα διαρκέσουν οι εγγραφές για το Kallithea Run που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όσες έγγραφές δεν θα πληρωθούν με χρήση ηλεκτρονικής κάρτας θα πρέπει να αποσταλεί αντίγραφο του αποδεικτικού πληρωμής έως την Τρίτη στις 13.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
Σε περίπτωση που πραγματοποιήσατε ηλεκτρονική εγγραφή (δεν αναφέρεται σε αυτούς που γράφτηκαν στα γραφεία του Φιλαθλητικού) και δεν έχετε παραλάβει email ολοκλήρωσης της εγγραφής παρακαλείσθε να στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μέχρι την Τρίτη στις 13.00. Σε κάθε άλλη περίπτωση η εγγραφή σας δεν είναι έγκυρη.

Από την Τρίτη 2 έως την Πέμπτη 4 Απριλίου εγγραφές θα γίνονται μόνο στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας από τις 17:00-20:00 και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10 χλμ. με εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία Δαβάκη.
Για να κάνετε την εγγραφή σας και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://kallithearun.gr/index.php/el/

Παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας 2,5 χλμ. που γίνεται στο πλαίσιο του 2ου Αττικού Αγώνα Δρόμου. Οι εγγραφές γι’ αυτόν τον αγώνα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2024 – Ναύπλιο
Το πρόγραμμα και χρήσιμες οδηγίες
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο