Ανακοίνωση για την εκδρομή του ΣΔΥΑ στον 5ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας

Share

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας:

“Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς που συμμετέχετε με την Ομαδική εκδρομή του ΣΔΥ Αθήνας στον 5ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και τους  αγώνες του Ημιμαραθωνίου και  των 12χλμ, σας γνωρίζουμε  ότι η αναχώρηση των δύο Πούλμαν για την Ολυμπία  θα γίνει σύμφωνα με την ανακοίνωση της εκδρομής  Σάββατο πρωί  30 Μαρτίου ώρα 7:30.

Σημείο αναχώρησης πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο μπροστά στο ξενοδοχείο Στάνλευ (στάση Μετρό Μεταξουργείο).

Υπεύθυνοι εκδρομής :ο κ. Γεώργιος Αρβανίτης, γραμματέας του Συλλόγου για το Πούλμαν Α΄ –  η κα Μανώλια Μιχαλογιαννάκη   υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου για το Πούλμαν Β

Αγαπητοί Φίλοι όπως γνωρίζετε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας από το ξεκίνημα της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Ολυμπίας έχει ενεργό συμμετοχή και είναι θεσμικός υποστηρικτής του αγώνα. Στις προσπάθειες  που καταβάλλουμε για την ανάδειξη του Μαραθωνίου Ολυμπίας η δική σας συμμετοχή και υποστήριξη μας τιμάει ιδιαίτερα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε  Όλους τους Δρομείς που θα λάβουν μέρος στον 5ο Μαραθώνιο Ολυμπίας, τους Δρομείς του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ  Ν. Μάκρης, τους Δρομείς των ΣΑΦΑΝΣ  την NOVA SPORT RUNNING TEAM,  και όλους όσους θα είναι μαζί μας στην διήμερη εκδρομή.

Σας γνωρίζουμε ότι θα παραλάβετε τα νούμερα της  συμμετοχής σας για τον αγώνα που έχετε επιλέξει στο ξενοδοχείο που θα καταλύσουμε. Τα ξενοδοχεία που θα μείνουμε είναι το ΚΡΟΝΙΟ και το ΟΙΝΟΜΑΟΣ στο κέντρο της Ολυμπίας.

Επίσης μπορείτε να παρευρεθείτε το Σάββατο το βράδυ στις 7μμ στο Δημαρχείο της Ολυμπίας , καλεσμένοι στο  Pasta Party των ΟLYMPIAN RUNNERS.”

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου 2-3 Ιουλίου
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων
Puma Deviate Nitro Elite Racer
Αποκτήστε next level speed και σπάστε κάθε personal record με τα νέα Deviate Nitro Elite Racer!
Nέες δράσεις στο Navarino Challenge 2022
Το Navarino Challenge γιορτάζει 10 χρόνια και έρχεται με περισσότερες αθλητικές δράσεις
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο