Νέο κατάστημα Cosmosport στον Κορυδαλλό

Εκπτώσεις για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος από τις 21 ως τις 23 Μαρτίου

Share

Cosmos Sport, η αλυσίδα αθλητικών ειδών στη Ελλάδα με περισσότερες από 500.000 παραγγελίες ετησίως, ανοίγει το 18ο φυσικό κατάστημα στην καρδιά του Κορυδαλλού, Ψαρών &, Ταξιαρχών 57, έτοιμο να υποδεχτεί το καταναλωτικό κοινό σε μια έκταση 700 τ.μ.! Για τις ημέρες του Opening, 21, 22, 23 Μαρτίου, η Cosmos Sport θα έχει έκπτωση από -20% σε ΟΛΑ τα αγαπημένα Brands της αγοράς!

Ο σχεδιασμός του 18ου καταστήματος Cosmos Sport, είναι δομημένος έτσι ώστε να ενισχύει την εύκολη περιήγηση του κοινού, σε ξεκάθαρους & διακριτούς χώρους ανά αθλητική δραστηριότητα. Οι λάτρεις του Running, Basketball, Fitness, Outdoor, Soccer/Swimming, Tennis, Sport Life Style θα αποκτήσουν ένα νέο σημείο αναφοράς. Στο νέο κατάστημα της αλυσίδας θα βρείτε επιλογές μεταξύ 60+ κορυφαίων Brands όπως #Nike, #adidas, #adidas Originals#Asics#Jordan#Puma#Reebok#UnderArmour#Vans#NewBalance#Bodytalk κ.α.

Το νέο κατάστημα Cosmos Sport προσφέρει μια νέα αγοραστική εμπειρία, συνδυάζοντας την καινοτόμες και τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες του καταστήματος, την πλούσια γκάμα προϊόντων και την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού.

Ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί από μία σειρά καινοτόμων υπηρεσιών, όπως (ενδεικτικά):
-“Click & Collect” : Αγορά μέσω του Cosmossport.gr ηλεκτρονικά και παραλαβή στο κατάστημα.
-“Order Instore & Pick up everywhere” : Ηλεκτρονική αγορά με ειδικά διαμορφωμένα Online Corners μέσα στο κατάστημα και παραλαβή όπου επιθυμεί o καταναλωτής.

Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να δουν προτάσεις total outfit και να ενημερωθούν για την τελευταία λέξη του athleisure fashion & του Lifestyle, μέσω των digital οθονών / video walls σε διάφορα σημεία εντός του καταστήματος.

Το Grand Opening του Cosmos Sport Κορυδαλλού, θα γίνει το Σάββατο 23 Μαρτίου και οι καταναλωτές θα μπορέσουν να επωφεληθούν με εκπτώσεις -20% για τρεις ημέρες, Πέμπτη 21/3, Παρασκευή 22/3, Σάββατο 23/3 σε όλα τα κορυφαία brands.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο