Παρμάκης και Ασημακοπούλου στον Σταμόπουλο

Δείτε τι έγινε στον Ημιμαραθώνιο στη διαδρομή Καλαμπάκα – Τρίκαλα

Share

Για 12η χρονιά πραγματοποιήθηκε ένας ιδιαίτερα πετυχημένος αγώνας που αποτελεί θεσμό στο αγωνιστικό καλεντάρι ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα – Τρίκαλα “Θανάσης Σταμόπουλος”.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 10:00 από την Καλαμπάκα με περισσότερους από 1. 200δρομείς να τρέχουν σε μία εύκολη διαδρομή για να τερματίσουν στα Τρίκαλα κάτω από έντονη ζέστη.

Νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Παρμάκης με 1:09:56 στην επιστροφή του στις μεγάλες αποστάσεις, ενώ δεύτερος ήταν ένας ακόμα έμπειρος μαραθωνοδρόμος, ο Αντώνης Παπαδημητρίου σε 1:11:22. Τρίτος ήταν ο Davies Owen σε 1:12:10.

Στις γυναίκες, η Κατερίνα Ασημακοπούλου μετά την επιστροφή της στους αγώνες τα τελευταία 2 χρόνια επικράτησε και στο Σταμόπουλο με καλή επίδοση, 1:19:28. Δεύτερη ήταν η Χριστίνα Κατζουράκη σε 1:27:13 και τρίτη η Αθανασία Φίλιου σε 1:28:31. 

Tόσο ο Παρμάκης, όσο και η Ασημακοπούλου είναι αθλητές που διακρίνονται από πολύ μικρές ηλικίες στα αγωνίσματα των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων, αρχικά στο στίβο, και συνεχίζουν μετά από κάποια διαλείμματα να αγωνίζονται – πλέον – στα αγωνίσματα σε δρόμο.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα

Πραγματοποιήθηκε ακόμα αγώνας 5χλμ. με νικητές τον Θεοδωρή Κατσιώπη σε 16:41 και την Άρτεμις Μόκκα σε 19:30 με περισσότερες από 1000 συμμετοχές, αλλά και δύο παιδικοί αγώνες σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα με πάνω από 700 παιδιά να συμμετέχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο