Το Application του Αthens Marathon and Half επιστρέφει και φέτος!

Κατεβάστε τώρα τη νέα εφαρμογή, δείτε τη νέα διαδρομή και ζήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα!

Share
Νέα ημερομηνία για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Το application του Αthens Marathon and Half επιστρέφει για όλους τους δρομείς και φίλους του Ημιμαραθώνιου Αθήνας, ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή σε σύνδεση με τον αγώνα της Κυριακής και να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ή να δημοσιοποιήσουν τον αγώνα τους στα social media έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να δει την εξέλιξη σε πραγματικό χρόνο. 

Το application του Αthens Marathon and Half είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους ενδιαφερόμενους είτε χρησιμοποιούν smart phone με λειτουργικό Android είτε IOS μέσω της εφαρμογής υπεύθυνη για την λειτουργία της οποίας είναι η εταιρεία All About Running.

Να σημειωθεί ότι με την ίδια εφαρμογή θα μπορεί κανείς να έχει τις ίδιες λειτουργίες και για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, χωρίς να χρειαστεί να την εγκαταστήσει ξανά, αφού ο ΣΕΓΑΣ με τον έξυπνο αυτό τρόπο, αξιοποίησε τις δυνατότητες της πλατφόρμας της MyLaps, έχοντας και τους δύο κορυφαίους αγώνες του σε μία εφαρμογή! 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ την εφαρμογή μέσα από τα παρακάτω βήματα:

ΒΗΜΑ 1: Κατεβάστε δωρεάν εφαρμογή πατώντας ΕΔΩ

ΒΗΜΑ 2: Επιλέξτε τη διοργάνωση ATHENS HALF MARATHON για το λειτουργικό σύστημα του κινητού σας τηλεφώνου (Google Play για Android ή Apple Store για IOS και κάντε εγκατάσταση.

Είστε έτοιμοι!!!

Με τον τρόπο αυτό θα μπορείτε να διατηρείτε επαφή με όλους τους φίλους σας που συμμετέχουν στον αγώνα, και να δείτε την εξέλιξή τους σε όποιον αγώνα και αν συμμετέχουν (Ημιμαραθώνιος ή 5 χλμ.) την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021.

10 ενδιάμεσα περάσματα!

Να σημειωθεί ότι στον αγώνα του Ημιμαραθώνιου θα υπάρχουν συνολικά 10 ενδιάμεσα σημεία χρονομέτρησης με αποτέλεσμα να είστε σε θέση να παρακολουθείτε σε πραγματικό αγώνα την εξέλιξη του αγώνα όχι μόνο για τους προπορευόμενους δρομείς (leaderboard) αλλά και για μέχρι 25 άτομα που θα επιλέξετε!

Όσοι τρέξουν στους Αγώνες του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, εκτός από τα παραπάνω θα μπορούν να μοιραστούν τις επιδόσεις τους με τους φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσουν selfies με τα λογότυπα του αγώνα και φυσικά να βρίσκουν κάθε στιγμή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στον αγώνα, την πρόγνωση του καιρού αλλά και μετά το τέλος του αγώνα να δουν ξανά την προσπάθεια τους χάρη στη λειτουργία Live Tracking Replay.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πατώντας εδώ σήμερα κιόλας ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και χρήσιμες πληροφορίες για την προετοιμασία σας ενόψει του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο