Το 6ο Moraitis Run στηρίζει τους Finish Liners!

Τελευταία νέα από τη διοργάνωση

Share

Tο Moraitis Run 2019, ένας μοναδικός αγώνας δρόμου στους πευκόφυτους δρόμους του Παλαιού Ψυχικού, επιστρέφει για 6η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και με την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Στον φετινό αγώνα θα συμμετάσχει και η δρομική ομάδα Finish Liners τoυ φιλανθρωπικού σωματείου MDA Ελλάς (Σωματείο για τη Φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις).

Οι Finish Liners συνοδεύουν μέλη του MDA Ελλάς που μετακινούνται με αναπηρικά αμαξίδια, έτσι ώστε να λάβουν μέρος σε αγώνες δρόμου, να ενταχθούν ισότιμα σε μια αθλητική δραστηριότητα και να ζήσουν τη χαρά του τερματισμού!

Ευαισθητοποιούμε όλους τους συμμετέχοντες

Στόχος του Σχολείου είναι να ευαισθητοποιηθούν όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα (δρομείς, εθελοντές, υποστηρικτές, θεατές) σχετικά με τον κοινωνικό αποκλεισμό και τις διακρίσεις εις βάρος των ΑμεΑ, καθώς και να ενισχυθεί η ενσυναίσθηση και η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα.

Παράλληλα για να στηρίξουμε το έργο των Finish Liners, τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην αγορά ενός αγωνιστικού αμαξιδίου, που θα διευκολύνει τους δρομείς-μέλη να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες, χωρίς να καταπονούνται.

Δράσεις για όλη την οικογένεια

Όπως κάθε χρόνο ο αγώνας περιλαμβάνει παιδικούς αγώνες (600μ, 800μ και 1000μ.), αγώνες 10km και 5km. Φέτος θα ξεκινήσει και ο αγώνας Fun & Run για παιδιά κάτω των 5 ετών που μπορούν να τρέξουν με τους γονείς τους! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.moraitisrun.gr

Ο αγώνας θα έχει πολλές παροχές και δραστηριότητες για τους όλους τους συμμετέχοντες και δώρα για τους νικητές, από τους χορηγούς και τους υποστηρικτές του Moraitis Run.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο φετινό Moraitis Run με όποιον τρόπο επιθυμείτε: ως δρομείς, ως εθελοντές, ως υποστηρικτές ή ως θεατές για να αποτελέσει ο φετινός αγώνας μια αθλητική γιορτή για όλους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
4ο Chios HardStone Trail: Οδηγίες
Πρόγραμμα και τεχνική ενημέρωση
Άδα Σταματάτου: To Race for Autism Gr τρέχει στη Βοστόνη
Δείτε πώς να βοηθήσεις και εσύ το οικοτροφείο ΧΑΡΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο