Εκδρομή του Απόλλων Δυτ. Αττικής στη Λισαβόνα

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες

Share

O ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ διοργανώνει πενθήμερη εκδρομή στη Λισαβόνα για τη συμμετοχή στον Μαραθώνιο Λισαβόνας και τους παράλληλους αγώνες από τις 3 έως τις 7 Μαΐου.

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής, το κόστος αλλά και τις δηλώσεις συμμετοχής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η μέρα Παρασκευή 3 Μάιου
—————————————-
Συγκέντρωση στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 19.15 το απόγευμα κ αναχώρηση για Λισαβόνα με κατευθείαν πτήση της Aegean airlines(A3 722  21h20-23h25). Άφιξη στη Λισαβόνα κ μεταφορά στο ξενοδοχεία μας  Διανυκτέρευση.

2η μέρα Σάββατο 4 Μάιου
————————————-
Πρωινό. Για όσους επιθυμούν έχει προγραμματιστεί ξενάγηση της πόλης .Ένα από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα της πόλης είναι το Μουσείο με τις Βασιλικές Άμαξες, όπου θα θαυμάσουμε μια μοναδική σε πολυτέλεια και πλούτο συλλογή που χρονολογείται ανάμεσα στον 17ο και 19ο αιώνα. Επόμενος σταθμός μας είναι το μοναστήρι των Ιερωνυμιτών, το πιο εντυπωσιακό σύμβολο της πορτογαλικής δύναμης και πλούτου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μνημείο των Ανακαλύψεων καθώς και τον χαρακτηριστικό Πύργο του Μπελέμ, που χτίστηκε το 1515 κοντά στις όχθης του ποταμού Tagus για να προστατεύσει τις εκβολές του ποταμού και έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς απ’ όπου ξεκίνησαν οι Πορτογάλοι θαλασσοπόροι για τα πέρατα της γης. Νωρίς το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο .Περπατήστε ως την Placa Rossio, εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά της Λισαβόνας, αφεθείτε στις γαστρονομικές απολαύσεις και παρασυρθείτε στους έντονους ρυθμούς της πόλης. Διανυκτέρευση.

3η μέρα  Κυριακή 5 Μαΐου
————————————
Πρωινά στο ξενοδοχείο μας. Απολαύστε τον αγώνα που έχετε επιλέξει να τρέξετε. Μαραθώνιος(έναρξη 08.30),half marathon(έναρξη 09.30)κ mini marathon 12km(έναρξη 10.00).Όλοι οι αγώνες έχουν αφετηρία κ τερματισμό  στο πανέμορφο πάρκο Eduardo VII.

4η μέρα Δευτέρα 6 Μαΐου
————————————-
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Για όσους επιθυμούν έχει προγραμματιστεί εκδρομή στη Δυτική Πορτογαλία. Πρώτη μας στάση η Σίντρα, θερινή κατοικία των βασιλέων, μια πόλη που αφθονεί σε φυσική ομορφιά και χαρακτηρίζεται από την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της. Το Παλάθιο Ρεάλ, δεσπόζει στην κορυφή ενός καταπράσινου βουνού. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Κασκάις, ένα παραδοσιακό ψαροχώρι που αναπτύσσεται δίπλα στην πρωτεύουσα και το Εστορίλ, το θέρετρο όλων των εποχών, το οποίο θεωρείται από τα πιο σημαντικά τουριστικά σημεία παγκοσμίως και παρέχει ποικίλες δραστηριότητες όπως γήπεδο γκόλφ, αγωνιστική πίστα καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα καζίνο της Ευρώπης. Τελευταία μας επίσκεψη το δυτικότερο σημείο της Ευρώπης, το ακρωτήριο Cabo da Roca.Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Παράδοση των δωματίων (check out) εως τις 6 το απόγευμα .Λίγες ώρες ελεύθερες για μια τελευταία βόλτα στην πόλη. Συγκέντρωση στο ξενοδοχείο μας στις 21.30 και  μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

5η μέρα Τρίτη 7 Μαΐου
———————————
Αναχώρηση της κατευθείαν  πτήσης για Αθήνα της Aegean airlines στις 00.35(A3 723 00.35-06.30). Άφιξη στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 06.30 η ώρα το πρωί της Τρίτης.

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο 415€
Επιβάρυνση μονόκλινου +120€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
——————————-
1. Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Λισαβόνα -Αθήνα με κατευθείαν πτήσεις της Aegean.
2. Ολοι οι φόροι αεροδρομίων.
3.Διανυκτερευσεις όπως περιγράφονται στο αναλυτικό πρόγραμμα σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στη Λισαβόνα.
4. Πρωινο καθημερινά (τρία πρωινά)
5. Μεταφορες από και προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο/αεροδρόμιο.
6.Αρχηγος-συνοδός.
7.Εντυπα-χαρτες
8.Φπα

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
————————————-
1.Συμμετοχή στον Μαραθώνιο 50€, στον half marathon 27€, στον αγωνα των 12χλμ 20€
2.Το πακέτο των δυο εκδρομών για όσους επιθυμούν προαιρετικά (ξενάγηση πόλης κ εκδρομή Σίντρα-Κασκάις-Εστορίλ-Κάπο ντα Ρόκα) 40€ κατ άτομο.
3.Τοπικός δημοτικός φόρος ξενοδοχείου Λισαβόνας περίπου 2€ κατ άτομο την ημέρα.

Eναλλακτικός τρόπος πληρωμής πέραν της εφάπαξ πληρωμής είναι:

140 ευρώ  +  το αγώνισμα της επιλογής σας    μέχρι     26/1
140 ευρώ                                                                  μέχρι     28/2
135 ευρώ   +( 40ευρω για αυτούς που επιθυμούν ξενάγηση και εκδρομή) μέχρι 10/4

ΤΡΑΠΕZA EUROBANK ERGASIAS A.E. (NTT)


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 00260602830200575455
IBAN: GR86 0260 6020 0008 3020 0575 455
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πληροφορίες Τσιμακίδης Σταύρος 6974411515  η στο email [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο