Δείτε τις πληροφορίες για το Salomon Mountan Cup στο Κρυονέρι

Πρόγραμμα αγώνα και λεπτομέρειες παραλαβής Start pack

Share

Η διοργάνωση του Salomon Mountan Cup στο Κρυονέρι μας ενημερώνει για το πρόγραμμα του αγώνα και τη διαδικασία παραλαβής start pack.

«Λίγες μέρες πριν την εκκίνηση του πρώτου ορεινού αγώνα της σειράς Salomon Mountain Cup, που θα γίνει στο Κρυονέρι Αττικής την Κυριακή 13.1
Οι εγγραφές στην ιστοσελίδα και στο κατάστημα Salomon Store έκλεισαν και σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Τονίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δεν γίνονται εγγραφές και θα σας παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα, www.trailpro.gr την Παρασκευή 11/1. Σε αντίθετη περίπτωση σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail:  [email protected]

Το πακέτο συμμετοχής μπορείτε να το παραλάβετε το Σάββατο 12/1 από τις 10.30 έως τις 14.00, από το κατάστημα Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383. Όσους δεν εξυπηρετεί το κατάστημα θα μπορούν να παραλάβουν από την γραμματεία του αγώνα την Κυριακή στο Κρυονέρι.

Λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, να έχετε μαζί το αποδεικτικό κατάθεσης και την ταυτότητά σας.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους μόνιμους κατοίκους προσέχοντας που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας. Ακολουθείστε τις οδηγίες των ανθρώπων της οργάνωσης και συγκεκριμένα των Εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας οι οποίοι θα σας υποδεικνύουν τους κατάλληλους χώρους στάθμευσης.
Βρίσκονται εκεί για να σας βοηθήσουν και να κάνουν τη ζωή όλων μας ευκολότερη.

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

08.30-10.15: Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία η οποία θα βρίσκεται στο Café Limit Up το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Πολιτιστικό κέντρο Κρυονερίου.

10.45: Τεχνική ενημέρωση.

11.00: Εκκίνηση της μεγάλης διαδρομής.

11.15: Εκκίνηση της μικρής διαδρομής.

11.50: Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.

11.55: Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.

13.30: Απονομές δώρων στους νικητές της κλήρωσης

13.45: Απονομές νικητών ανά κατηγορία.

Όπως κάθε χρόνο, για να αποφύγουμε, όσο αυτό είναι δυνατόν, τον συνωστισμό στο πρώτο μονοπάτι, οι εκκινήσεις των δύο διαδρομών θα έχουν διαφορά δεκαπέντε λεπτών. Όπως είναι φυσικό οι γρήγοροι αθλητές της μικρής διαδρομής θα φτάσουν τους αργούς της μεγάλης στο πρώτο μονοπάτι που ξεκινάει στο τρίτο χλμ και αντίστοιχα οι γρήγοροι αθλητές της μεγάλης θα φτάσουν τους αργούς της μικρής στο τελευταίο χλμ που είναι κοινό. Με λίγη προσοχή και καλή διάθεση οι προσπεράσεις γίνονται πολύ εύκολα και ακίνδυνα για όλους!

Αμέσως μετά τον τερματισμό σας στο κατάστημα Limit Up, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής, θα προσφέρεται από την οργάνωση φρέσκο φρούτο και σνακ ενώ, για όποιον επιθυμεί να αγοράσει, όλα τα ροφήματα θα προσφέρονται σε ειδική αγωνιστική τιμή!

Αν και λίγο νωρίς για ασφαλή πρόβλεψη του καιρού για την Κυριακή, η πρόγνωση δείχνει πιθανότητα ασθενούς βροχή με μέγιστη θερμοκρασία τους 2 βαθμούς ενώ οι τελευταίες χιονοπτώσεις έχουν δημιουργήσει συνθήκες «παιδική χαρά» αφού το τερέν θα είναι γλιστερό με πολύ λάσπη οπότε παπούτσια trail με καλή πρόσφυση θεωρούνται απαραίτητα!

Με καλή διάθεση και τη θετική μας ενέργεια ας χαρούμε όλοι μαζί, μία ακόμη γιορτή του ορεινού τρεξίματος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2024: Άνοιγμα εγγραφών
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες της Κέας
Με το PUMA Fast-R Nitro Elite 2, θα φτάσεις εκεί που θες: στην κορυφή!
Επιστροφή ενέργειας και αντικραδασμική προστασία για δρομείς υψηλών επιδόσεων
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Λειτουργία κέντρου εγγραφών
Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» υποδέχεται δρομείς από όλο τον κόσμο!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο