Εκδήλωση παράδοσης των χρημάτων από το Τρέξε Χωρίς Τερματισμό

Παραδόθηκαν τα 14.366 ευρώ του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό

Share

Στα χέρια του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» είναι πλέον τα 14.366 € που συγκέντρωσαν όλοι οι δρομείς που συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό αγώνα και υπερμαραθώνιο 50 ωρών Τρέξε Χωρίς Τερματισμό και κάλυψαν 28.732 χλμ., τον περασμένο Νοέμβριο, στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Την επιταγή παρέλαβε η Πρόεδρος του Σωματείου Νατάσα Βρέκοσι, σε μία λιτή αλλά συμβολική τελετή και με τη σειρά της θα προωθήσει τα χρήματα στο τμήμα επειγόντων της παιδιατρικής πτέρυγας του «Ιπποκράτειου» και το δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός» που ήταν τα ιδρύματα τα οποία είχαν επιλεγεί για το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό.

Την επιταγή παρέδωσαν στην κα Βρέκοσι, ο Πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου «Ερμής 1877» Παναγιώτης Νικολάου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης καθώς ο Δήμος της πόλης στηρίζει από την πρώτη χρονιά τη διοργάνωση και αποτελεί συνοδοιπόρο σε αυτά τα πέντε χρόνια προσφοράς σε παιδικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μακεδονία Παλάς, το οποίο παραχώρησε ευγενικά την αίθουσα, παρέστησαν επίσης, η Δέσποινα Ιορδανίδου, Επιμελήτρια Α΄ Αναισθησιολογίας Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», ο Αντώνης Χατζηγεωργίου, Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Βίκος ΑΕ, ο Ζήσης Προκοπίου, Προϊστάμενος Εκδηλώσεων & Αθλητισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Τάσος Παπαδόπουλος, από το Τμήμα Μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μίλτος Μπενάκης, Πρόεδρος ΕΠΟΜΕΑ Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Ντάμπαμπας, επίσης από την ΕΠΟΜΕΑ Θεσσαλονίκης.
Εγινε ειδική αναφορά στη συμβολή που είχε στην επιτυχία του αγώνα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, αλλά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το 5ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό δεν θα είχε γίνει χωρίς την υποστήριξη των ευαισθητοποιημένων εταιρειών – χορηγών του αγώνα, που ήταν Protergia μέσω του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης, αλλά και εταιρείες από τη Βόρεια Ελλάδα, όπως η Βίκος, η Γατίδης, η Δημάκης, η Πετρίδης που είναι πιστοί υποστηρικτές εδώ και χρόνια. Στην οικογένεια του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό προστέθηκαν φέτος και δύο νέα μέλη, η Saucony και η Arla, που επίσης στήριξαν το πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα.

Στο πλαίσιο της τελετής έγινε και βράβευση των εθελοντών του αγώνα για τη σημαντική συνεισφορά τους στην επιτυχία του Τρέξε Χωρίς Τερματισμό!

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 6ο Τρέξε Χωρίς Τερματισμό Θεσσσαλονίκης, που θα  διεξαχθεί στις 11-13 Οκτωβρίου 2019 στην πανέμορφη τοποθεσία της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης με φόντο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα:  trexe.gr και nofinishrun.org  καθώς και στο facebook: www.facebook.com/NoFinishRun    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece 2023: Συνέντευξη τύπου
Περισσότεροι από 5.000 θεατές και αθλητές αναμένονται στη φετινή διοργάνωση
11ος Νυχτερινός Ημι Θεσσαλονίκης - ZeniΘ: Παράταση εγγραφών
Δείτε τις νέες ημερομηνίες λήξης των εγγραφών για ατομικές και ομαδικές δηλώσεις
ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2023: Τεχνική ενημέρωση
Δείτε τις οδηγίες για συμμετέχοντες και συνοδούς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο