Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου της Ελένης Μπερτάτου

Δείτε το δελτίο από την παρουσίαση του βιβλίου «Εριφύλη»

Share

Μέσα στο επιβλητικό αμφιθέατρο ‘ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθήνας έγινε την περασμένη Τετάρτη η παρουσίαση  του βιβλίου “ΕΡΙΦΥΛΗ” της συγγραφέως Ελένης Ι.Μπερτσάτου.  
Ήταν μια ακόμη πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκών Εκδόσεων Χάρη Τζο Πάτση. 
Πλήθος κόσμου, Φίλοι του ΣΔΥ Αθήνας και της Συγγραφέως, τίμησαν με την παρουσία τους την Ελένη Ι Μπερτσάτου. 

Για την συγγραφέα και το έργο της μίλησε η Διευθύντρια των Εκδόσεων Χάρη Τζο Πάτση κα Ελένη Πάτση. 

Το βιβλίο “ΕΡΙΦΥΛΗ ” παρουσίασε η Ποιήτρια και Κριτικός Λογοτεχνίας κα Μαρία Σκουρολιάκου
Την παρουσίαση και συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κα Μανώλια Μιχαλογιαννάκη, εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων του ΣΔΥ Αθήνας.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους παρευρίσκονταν εκπρόσωποι της ΕΟΣΛΜΑ – Υ, ο κος Γιώργος Διαμαντής Γεν. Γραμματέας της ΕΟΣΛΜΑ- Υ και Πρόεδρος του ΑΠΣ ΄Αθηναίοι Δρομείς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νοτίων Προαστείων ‘ΕΥΚΛΗΣ’ κος Παύλος Λέκκας με το Μέλος του Δ/Σ  κ. Χρήστο Γαλάνη, ο κος Μιχάλης Σημιριώτης Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χίου,  πολλά Μέλη διαφόρων Συλλόγων

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Μιχάλης Κατρίνης πρώην Βουλευτής Ηλείας οδοντίατρος, ο κ. Γιώργος Ηλιόπουλος, ο γνωστός μας ‘Δάσκαλος’, ο κ. Νίκος Πολιάς, Μαραθωνοδρόμος  κάτοχος Πανελληνίου  record Αυθεντικής διαδρομής Μαραθωνίου και  εκδότης του περιοδικού Runner Magazine, ο κ Γρηγόρης Λαμπράκης και ο κ. Γιώργος Χατζηαγγέλου  Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Αθήνας, ο κ. Χάρης Βασιλάκος, ο κ. Κώστας Παναγούλιας Διοργανωτής των αγώνων ‘Θεοδωράκεια΄ και ‘Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων’.
Ο κ. Τζόκας Λευτέρης Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, ο συγγραφέας Γεράσιμος Καρέλος,  οι καθηγήτριες Γεωργία Κίτσου, Δήμητρα Πιλάλη, Έμμα Τζιβρά, Αθηνά Παπαϊωάννου με τον κ. Αθανάσιο Παπαϊωάννου, η Ποιήτρια κα Φωτεινή  Γεωργαντάκη- Ψυχογιού η κα Ρένα Σγουροπούλου, ο κ. Κώστας Πλιάκας με σύζυγό του Ελένη Πλιάκα και τον γιό τους Σπύρο Πλιάκα.
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας, τα Μέλη του, Ηρακλής Κουτελίδας, Μαρίνα Τούτουζα ιατρός, Σούλα Παντσιώτου ιατρός, Δημήτρης Παπαεμμανουήλ, Ευθύμιος Πολύδωρος, Αναστάσιος Μακρίδης, Ευστράτιος Μοριανός με την σύζυγό του Έφη, Μιχάλης Θωμάς με την σύζυγό του Γεωργία, Αγγελική Μαναγλιώτη, Δημήτρης Ξαρχάκος,  Νταγιάντα Ζωή, Παντελής Γριμπάπης,  Ιφιγένεια Μαντζάνα.
Οι  Φίλοι Διονύσης Αυγέρης, Χρήστος Κωστελίδης, Μιχάλης Ηλιάδης, Χαράλαμπος Λιανός,  Κατερίνα Φωκά.
Οι συγγενείς  Κωσταντίνος Μπερτσάτος, Γιάννης Μπερτσάτος, Ράνια Μπερτσάτου,  Κατερίνα Αράπογλου- Μπερτσάτου, Αλέξανδρος Μπερτσάτος,  Ερμής Μπερτσάτος,  Εύα Μπερτσάτου.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας θέλει επίσης να ευχαριστήσει:
τους παρουσιαστές της εκδήλωσης κα Ελένη Πάτση κα Μαρία Σκουρολιάκου και κα Μανώλια Μιχαλογιαννάκη.

Τον κο Κώστα Μπιτζάνη, Πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ, την κα Μαρία Λαζάρου, υπεύθυνη του Εικαστικού Τμήματος ΟΠΑΝΔΑ, για την υποστήριξη και δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του αμφιθεάτρου ‘ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’ για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Το περιοδικό Runner Magazine για την προβολή και προώθηση της εκδήλωσης.
Όλα τα Μέλη και τους Φίλους, την Σπυριδούλα Μπούκα, την Ελένη Καρτσαγκούλη, τον Γιάννη Αντωνακάκη,  τον Παναγιώτη Βνάτσιο, την Μαρία Ηλιακοπούλου που πρόσφεραν εθελοντικά τον χρόνο τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Τον Κωνσταντίνο Μπερτσάτο για την προσφορά του εκλεκτού κρασιού που προσφέρθηκε στο τέλος της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούμε τον εξαίρετο φωτογράφο Παναγιώτη Τριχιά του φωτογραφικού Πρακτορείου Foto – Smile που επιμελήθηκε την φωτογράφιση της εκδήλωσης.

Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε δεξίωση.

Το βιβλίο “ΕΡΙΦΥΛΗ ” διατίθεται από το τηλέφωνο 210 3625168».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
O Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης διοργάνωσε και έτρεξε!
Έρχεται ο Μάιος γεμάτος αγώνες!
Όλοι οι αγώνες στην Ελλάδα για τον Μάιο του 2024!
Pink Together 2024: Είμαστε μαζί!
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο