Μεταγωνιστικό δελτίο του 11ου Σαρωνικού Αγώνα Δρόμου

Δείτε τους νικητές των αγώνα της Ελευσίνας

Share

Ακολουθεί το μεταγωνιστικό δελτίο 11ου Σαρωνικού Αγώνας Δρόμου.

«Ένας από τους ιστορικότερους αγώνες δρόμου υπεραποστάσεων στην πατρίδα μας -ο 4ος παλαιότερος, μετά το Σπάρταθλον, το 100αρι, τον Ευχίδειο, ο Σαρωνικός δρόμος που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία  από τον μεγάλο σύλλογο  της δυτικής αττικής τον Α.Π.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ. Με έναν καταπληκτικό καιρό που βοήθησε τους αγωνιζόμενους , άλλους να πετύχουν ατομικά ρεκόρ , όσοι είχαν ξανά αγωνισθεί στο παρελθόν, αλλά και να απολαύσουν τον αγωνα και την διαδρομή όσοι τον πρωτότρεξαν,, η διοργάνωση πλησίασε το άριστα σε κάθε τομέα ευθύνης των διοργανωτών.. Άλλωστε η διαδρομή που ενώνει 2 από τις πιο ιστορικές πόλεις της Ελλάδας, την Ελευσίνα και τα Μέγαρα, αλλά και ακολουθώντας την ακτογραμμή της αττικής γης στο μεγαλύτερο μέρος της έως και τις αρχαίες Σκιρωνείες πετρέα-κακιά σκάλα σήμερα-είναι από τις πιο εντυπωσιακές και προσφέρεται σαν σκαλοπάτι για τον κάθε ενδιαφερόμενο να ανέβει από τον μαραθώνιο προς τις υπεραποστάσεις. Στον αγωνα συμμετείχαν 55 άνδρες και 5 γυναίκες και κατάφεραν να τον τερματίσουν 55 συνολικά,  50 άνδρες και οι 5 γυναίκες. Στην γενική κατάταξη νίκησε για δεύτερη φόρα μετά το 2015 ο σπουδαίος Γιάννης Λουκάς του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ με 4.50.10, με δεύτερο έπειτα από έντονο συναγωνισμό που κρίθηκα μέσα στο τελικό φίνις στο στάδιο της Ελευσίνας ο Γιώργος Μιντζιβίρης με 4.54.42 και τρίτο τον Βασίλη Πολυμερόπουλο του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ  με 4.55.08, τέταρτο τον Ράιτσεκ Ματσει-νικητή του πρόσφατου αγωνα των Αθανάτων- με 5.26.55 , πέμπτο τον Ευστράτιο Ζαρίφη με 5.38.25 και έκτο τον πολύπειρο και με αξιοθαύμαστη σταθερότητα Βασίλη Παππά των Παλλήνιων δρομέων με 5.42.10.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Μαρία Σταμούλη που κατάφερε να πετύχει ατομικό ρεκόρ διαδρομής με 6.57.35, δεύτερη τερμάτισε η Γκονγκ Τζαιμπει με 7.02.46 και τρίτη η Ντορότα Σουκόσκα του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ με 7.30.29.

Αξίζουν δημόσια συγχαρητήρια στους μεγάλους χορηγούς του Απόλλωνα, τις εταιρίες Βίκος α.ε, DOLE α.ε  στην Ελληνική αστυνομία-ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ την άψογη συνεργασία και τήρηση των μέτρων τάξης -προφύλαξης των αγωνιζομένων δρομέων και στους ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΞΙΟΥΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΡΟΥΣΙΝΟΥΔΗ, ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΠΑΜΠΑ, ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΣΠΑΤΗ , ΒΙΚΥ ΔΕΛΙΑΚΗ, ΑΡΤΕΜΙΣ  ΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΥΛΗ, τους ΒΟΡΔΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΓΕΤΗ (που βοήθησαν τα μέγιστα στην διοργάνωση του 11 ου Σαρωνικού δρόμου και τους ευχαριστούμε). Και εμείς με την σειρά μας θα βοηθήσουμε στον καταπληκτικό αγωνα που θα διοργανωθεί στην ιστορική πόλη και περιοχή των  Μεγάρων και ως συνδιοργανωτές, στον δεύτερο βυζαντινό αγωνα δρόμου 50 χλμ), ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΜΑΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΠΑΝΤΑΖΗ ΒΑΣΤΑΡΔΗ, ΙΩΑΝΝΑΣ ΝΕΛΛΑ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΣΙΜΑΚΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ ΣΙΩΠΗ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ, ΜΙΧΑΗΛ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ, ΧΑΡΗ ΖΑΡΚΙΝΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΥ, ΠΑΥΛΟΥ ΓΟΡΑΝΙΤΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΠΑΛΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΠΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ , ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
Ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ κάθε φίλο-φίλη συνάδελφο στις επόμενες διοργανώσεις-εκδηλώσεις του που είναι οι έξης:
– 1 Γενάρη 2019 ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 7 ΧΛΜ 07.41 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ
– ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΓΕΝΑΡΗ Ο 20ος αγώνας Δρόμου 10 χλμ και 1000 ν. Για παιδιά στο άλσος ΔΑΦΝΙΟΥ
– ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΓΕΝΑΡΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΧΑΙΟ ΟΡΟΣ -ΠΑΤΕΡΑ- ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΥΡΤΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ , ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 28,7 ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΩΝ 14,3 ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 6,2 ΧΛΜ.
– ΤΕΛΟΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΦΛΕΒΑΡΗ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 100 ΚΑΙ 50 ΧΛΜ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΨΑΘΑΣ- ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ.. ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ- ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ…»

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» – bwin
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
1o Pink Together
Το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης μας καλεί στη γιορτή της πρόληψης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο