Άλλος ένας Αυθεντικός Μαραθώνιος στέφθηκε με επιτυχία χάρη στη συνεργασία

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

Share

Ο 36ος Μαραθώνιος Αθήνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού κατάφερε να μεταμορφώσει την πόλη σε ένα απέραντο στάδιο, να προσελκύσει χιλιάδες δρομείς στην γραμμή εκκίνησης του μαραθωνίου και των άλλων αποστάσεων, αλλά και να φέρει χιλιάδες πολίτες στις εξέδρες του επιβλητικού Παναθηναϊκού σταδίου και κατά μήκος της ιστορικής διαδρομής.

Ο ΣΕΓΑΣ θέλει να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους δρομείς, που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων, τον Δήμο Μαραθώνα και φυσικά τον μεγάλο χορηγό, την ΟΠΑΠ ΑΕ, αφού δίχως τη δική τους συμβολή το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο. 

Παράλληλα η ομοσπονδία θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους της ομοσπονδίας, τους φορείς (ΥΠΕΘΑ, Ελληνική Αστυνομία, ΕΚΑΒ, Δήμοι διαδρομής, Μ.Κ.Ο, σύλλογοι δρομέων), στους 3.000 εθελοντές που έβαλαν και φέτος το δικό τους λιθαράκι, αλλά και σε όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας.

Ο ΣΕΓΑΣ δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να κάνει όλα όσα είναι απαραίτητα προκειμένου ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός, να μπορέσει να υποδεχθεί στο μέλλον ακόμη περισσότερους δρομείς και να διασφαλίσει την ακόμα υψηλότερη ποιότητα στις υπηρεσίες, που παρέχονται σε όλους τους μετέχοντες.

Η προσπάθεια αναβάθμισης του ΑΜΑ, που ξεκίνησε το 2006 με πρόεδρο τον Βασίλη Σεβαστή και συνεχίζει τα τελευταία χρόνια με πρόεδρο τον Κώστα Παναγόπουλο, ήταν και παραμένει βασική προτεραιότητα της ομοσπονδίας.

από segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA HOVR MEGA 2 CLONE
1:1 FIT FOR EVERY RUNNER
Kea Run 2021: Μεταγωνιστικό δελτίο
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες δρόμου στη φθινοπωρινή Κέα
Το XTERRA Greece επιστρέφει στη Βουλιαγμένη
Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου η Βουλιαγμένη υποδέχεται τους τριαθλητές
Back to Top