Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου ο τελικός του Run Greece

Νικητές 7 πόλεων της Ελλάδας τρέχουν στην Αθήνα

Share

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο τελικός της σειράς Run Greece 2018.
Οι νικητές από το σειρά που διεξήχθει φέτος σε Λάρισα, Ηράκλειο, Καστοριά, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Ρόδο θα αγωνιστού τον «Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. ERGO» στις 10:35 με εκκίνηση από τη Βασ. Σοφίας και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η επιλογή των συμμετεχόντων σε αυτό τον αγώνα έχει ως εξής:
Κάθε πόλη η οποία αποτελεί μέρος της σειράς θα έχει τους δικούς 20 εκπροσώπους (10 άνδρες και 10 γυναίκες) οι οποίοι προέρχονται από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Συνολικά, στον αγώνα 3χλμ. θα αγωνιστούν 140 αθλητές εκπροσωπώντας τόσο τις πόλεις τους στην ομαδική βαθμολογία όσο και τους εαυτούς της στην ατομική.

Οι βαθμοί του/της νικητή-τριας (Ανδρών – Γυναικών), είναι ο αριθμός που μας δίνει το σύνολο των συμμετεχόντων στη γραμμή εκκίνησης (αν στη γραμμή εκκίνησης είναι 70 Άνδρες και 70 Γυναίκες, ο/η πρώτος-τη θα πάρουν 70 βαθμούς). Στη συνέχεια για κάθε επόμενο τερματίσαντα, οι βαθμοί θα μειώνονται κατά 1 (69 βαθμοί για τον/την δεύτερο-η, 68 βαθμοί για τον/την τρίτο-η κ.ο.κ). Το άθροισμα των βαθμών των τερματισάντων κάθε ομάδας Ανδρών και Γυναικών θα είναι το σύνολο των βαθμών για την ομαδική κατάταξη κάθε ομάδας Ανδρών και Γυναικών.

Σε όλους τους μετέχοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο ενώ στη νικήτρια ομάδα ανδρών και στη νικήτρια ομάδα γυναικών θα απονεμηθεί αναμνηστικό κύπελλο, που θα παραλάβει ο συντονιστής της ομάδας.  Επίσης, θα δοθούν χρηματικά έπαθλα (2.500 €) στις νικήτριες ομάδες της ομαδικής βαθμολογίας ανδρών και γυναικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Adidas Adizero Adios Pro Evo 1
Το record-breaker shoe ήρθε στην Ελλάδα
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 20-21 Απριλίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο