To νέο τεύχος του RUNNER Magazine 109 τρέχει μαραθώνιο!

Το νέο τεύχος του RUNNER Magazine 109 κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα και στην Ergo Marathon Expo με ξεχωριστές προσφορές

Share

Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του 36ουΑυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας και με τους δρομείς της χώρας να είναι στον πυρετό της προετοιμασίας για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, έρχεται να τρέξει Μαραθώνιο και το νέο τεύχος του RUNNER Magazine 109.

Στο πολυσέλιδο Runner’s Special του τεύχους θα βρείτε 100+1 tips για να τρέξετε τον τέλειο αγώνα, είτε συμμετέχετε στον Μαραθώνιο είτε σε κάποιον από τους αγώνες 5 ή 10 χλμ. Διαβάστε τις συμβουλές μας και ακολουθείστε τις πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα, όχι μόνο για έναν επιτυχημένο τερματισμό αλλά και για να τη χαρείτε τη φετινή σας συμμετοχή.
Η προετοιμασία, όμως, δεν σταματά εδώ. Δείτε βήμα-βήμα τις διατροφικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε για έναν επιτυχημένο τερματισμό, πώς να «ντοπάρετε» την ψυχολογία σας για ένα καλύτερο αποτελέσματα αλλά και πώς να προλάβετε έναν πιθανό τραυματισμό.



Και επειδή μία βόλτα από την Ergo Marathon Expo θα την κάνετε και όλο και κάποιο δρομικό μοντέλο θα βάλετε στο μάτι, στον οδηγό αγοράς του τεύχους σας παρουσιάζουμε 44 κορυφαία δρομικά μοντέλα για να βρείτε το δικό σας ταίρι.   
Την πλούσια θεματολογία και αυτού του τεύχους συμπληρώνουν θέματα προπονητικά και υγείας, νέα και ξεχωριστά δρομικά προϊόντα, τεστ των τελευταίων μοντέλων παπουτσιών, καλεντάρι αγώνων και γενικότερα θέματα ενημέρωσης και επικαιρότητας.

Κάντε το RUNNER Magazine δικό σας
Το νέο τεύχος του RUNNER Magazine 109 κυκλοφορεί από την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στα ειδικά σημεία πώλησης και στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα.
To νέο τεύχος σας περιμένει ακόμα στο περίπτερο 62 της All About Running στην Ergo Marathon Expo την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου (13:00-20:00) και την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Νοεμβρίου (10:00-20:00). Εκεί θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσφατα ή τα σημαντικότερα τεύχη, να γίνετε συνδρομητής ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με ειδική τιμή, να προμηθευτείτε το νέο τεύχος μαζί με τα 5 τελευταία με ειδική τιμή, ή να επωφεληθείτε από τις υπόλοιπες προσφορές μας. Τέλος, μην ξεχάσετε να βγάλετε τη φωτογραφία σας μπροστά από το ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να γίνετε και εσείς το εξώφυλλό μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
9ος Μαραθώνιος Ρόδου: Λήξη εγγραφών
Tην Δευτέρα 15 Απριλίου λήγει η προθεσμία εγγραφών για τους αγώνες της Ρόδου
18ο Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin: Συνέντευξη τύπου
Η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία έτοιμες να υποδεχθούν 17.000 δρομείς!
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο