Με 4 brands συμμετέχει η Shop & Trade στην Ergo Marathon Expo

Ξεχωριστά προϊόντα των SALOMON, SUUNTO, HOKA ONE ONE και BROOKS στην έκθεση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας

Share

Η Shop & Trade συμμετέχει με τα brands SALOMON, SUUNTO, HOKA ONE ONE και BROOKS στην Ergo Marathon Expo 2018 (8-10/11/2018) στο γήπεδο Tae Kwon Do.

Για άλλη μια χρονιά η Shop and Trade λαμβάνει μέρος στην Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας με τέσσερα περίπτερα: ένα για τη SALOMON, ένα για τη SUUNTO, ένα για τη HOKA ONE ONE κι ένα για την BROOKS.

Στο περίπτερο της SALOMON οι λάτρεις του τρεξίματος και των δραστηριοτήτων outdoor θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της χειμερινής και της ερχόμενης καλοκαιρινής συλλογής SALOMON, να μιλήσουν με τους ειδικούς αντιπροσώπους της εταιρείας και να συμμετάσχουν σε ένα μεγάλο διαγωνισμό. Εκεί θα παραβρεθούν και οι ειδικοί Στέλιος Πετρούτσος –φυσικοθεραπευτής, με master στην ορθοπεδική και αθλητική αποκατάσταση κι επίσημο μέλος της διεθνούς επιστημονικής ομάδας έρευνας της SALOMON στα παπούτσια δρόμου- και Σταμάτης Μουρτάκος -διατροφολόγος και υποστηρικτής της SALOMON HELLAS – οι οποίοι θα προσφέρουν τις δικές τους συμβουλές. 

Οι επισκέπτες στον εκθεσιακό χώρο της SUUNTO θα μπορούν να δουν από κοντά τη νέα συλλογή των ρολογιών SUUNTO 9 και SUUNTO 3 FITNESS αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα ρολογιών outdoor & dive της SUUNTO,  ηγέτιδας εταιρίας στον σχεδιασμό και την παραγωγή αθλητικών ρολογιών (sports watches) & υπολογιστών κατάδυσης (dive watches). Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν  τη νέα εφαρμογή SUUNTO app , να κάνουν update τα SUUNTO ρολόγια τους και να συμμετέχουν σε ένα μεγάλο διαγωνισμό για ένα SUUNTO 3 FITNESS.  Επίσης, και αυτή τη χρονιά,  θα βρίσκεται στο περίπτερο μας εκπρόσωπος της  εταιρίας CHRONOTECHNICA (επίσημο service SUUNTO) τον οποίο θα μπορούν οι καταναλωτές να συμβουλευτούν για θέματα του ρολογιού τους.  Τέλος, οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν εκπτωτικά κουπόνια (-10%) για την αγορά των SUUNTO 9 –  SUUNTO 3 FITNESS  μέσα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων.

Στα περίπτερα της HOKA ONE ONE και της BROOKS οι λάτρεις του τρεξίματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα των σεζόν FW18 και SS19 και να τα δοκιμάσουν σε διάδρομο και σε ελλειπτικό μηχάνημα LIFE FITNESS που θα υπάρχει στο περίπτερο για τον σκοπό αυτό.  Στον ίδιο χώρο θα διεξάγεται επίσης διαγωνισμός για ένα σετ γυμναστικής LIFE FITNESS.  Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα μοντέλα GHOST 11, REVEL 2 και RICOCHET της BROOKS και τα μοντέλα CLIFTON 5, ELEVON και TRACER 2 της HOKA ONE ONE με 15% έκπτωση.

Και στα τέσσερα περίπτερα  θα βρίσκονται οι αθλητές της SALOMON, της SUUNTO, της HOKA ONE ONE και της BROOKS, τους οποίους το κοινό θα μπορεί να γνωρίσει από κοντά και να τους συμβουλευτεί για θέματα που αφορούν στο τρέξιμο.

Η έκθεση οργανώνεται στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο και θα διαρκέσει 3 ημέρες, από Πέμπτη 8/11 έως Σάββατο 10/11.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το athensclassicmarathonexpo.gr.

https://www.facebook.com/salomonhellas/
https://www.facebook.com/brooks.gr/
https://www.facebook.com/Suunto.Greece/
https://www.facebook.com/shopandtrade/    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειρηνοδρομία 2024: «Τρέχουμε για έναν καλύτερο κόσμο»
Στις 19 Μαΐου η καρδιά το δρομικού κινήματος χτυπάει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής
13ος Taygetos Challenge: Όλα όσα έγιναν στον αγώνα
Οι νικητές, φωτογραφίες και δηλώσεις φορέων και διοργάνωσης
12ος Χορτιάτης Trail Run: Παράταση εγγραφών
Τελευταία νέα από τη διοργάνωση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο