Συνεχίζονται οι εγγραφές για το πιο γρήγορο δεκάρι της Αθήνας

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον 36ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

Share

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον 36ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα διεξαχθεί σε τρεις εβδομάδες. Όλα είναι έτοιμα για το «πιο γρήγορο 10άρι» της πόλης που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας, με την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, ενώ την τεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει για μια ακόμη χρονιά η εταιρεία All About Running.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου εκατοντάδες δρομείς θα σταθούν στη γραμμή της εκκίνησης, στις εγκαταστάσεις Ε.Α.Κ.Ν. του Αγ. Κοσμά δίνοντας την δυνατότητα να χαρούν την πανέμορφη διαδρομή δίπλα στην θάλασσα έως τη Γλυφάδα.

Σημαντική υποστήριξη
Για Όγδοη (8) συνεχή  χρονιά Μεγάλος Χορηγός του αγώνα είναι η Asics. Η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας δρομέας για να ξεπερνά συνεχώς τον εαυτό του, να πετυχαίνει τους στόχους του ή απλά να απολαμβάνει με άνεση και ασφάλεια το αγαπημένο του χόμπι.
Τον αγώνα στηρίζει, ακόμα, το αποκλειστικά δρομικό κατάστημα Runner Store, στο οποίο ο κάθε δρομέας μπορεί να επιλέξει τα καλύτερα «δρομικά εργαλεία» που θα τον συντροφεύουν στην προπόνηση ή τους αγώνες μέσα από μία πλούσια συλλογή από χιλιάδες εξειδικευμένα προϊόντα.

Ενέργεια και Ενυδάτωση
Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε κάθε σταθμό υδροδοσίας, οι δρομείς θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους αθλητικό ποτό, POWERADE, αλλά και Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, αποκτώντας έτσι την ενυδάτωση και την απαραίτητη αντοχή για να πετύχουν το στόχο τους. Επίσης, δρομείς και συμμετέχοντες θα παραμείνουν γεμάτοι ενέργεια και δύναμη χάρη στον Μακεδονικό Χαλβά, που είναι και φέτος υποστηρικτής της διοργάνωσης!

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, καθώς και οι νικητές των ακόλουθων ηλικιακών κατηγοριών: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+. Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν το ειδικά σχεδιασμένο αναμνηστικό μετάλλιο.

Παροχές διοργάνωσης
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοργάνωση έχει φροντίσει να προσφέρει στους συμμετέχοντες σημαντικές παροχές. 
Συγκεκριμένα, όλοι οι δρομείς θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αριθμό συμμετοχής, υπηρεσία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων, τροφοδοσία κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, υγειονομική κάλυψη, αναμνηστικό μετάλλιο, φωτογραφικό υλικό από τη συμμετοχή τους, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής. Επιπλέον όσοι έχουν επιλέξει το ενισχυμένο πακέτο θα λάβουν και το αναμνηστικό τεχνικό T-Shirt του αγώνα.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή για το πιο γρήγορο δεκάρι της Αθήνας στο athenshealthrun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Δρόμου «Όλοι Μαζί - Όλοι Ίσοι»
Αγώνας στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία
Το 5ο ''Olympic Day Run'' Greece βρίσκεται ήδη στην αφετηρία
Την Κυριακή 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου Σαββάτου και Κυριακής 22-23 Μαΐου
Ζωντανά αποτελέσματα από τους αγώνες σε όλη την Ελλάδα
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο