Ο ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στον ΑΜΑ 2018

Εντυπωσιακή η συμμετοχή των μελών του συλλόγου στον ΑΜΑ 2018

Share

Ακολουθεί το δελτίο σχετικά με τη συμμετοχή μελών του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

“Στον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας, το μοναδικό αυτό παγκόσμιο αθλητικό ραντεβού στη χώρα μας, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, μεταξύ των  55.000 αθλητών – αθλητριών που θα λάβουν μέρος, θα βρεθεί πολυπληθής αποστολή του  ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

«Ο Σύλλογος μας σε όλη τη δεκάχρονη διαδρομή του δίνει δυναμικό παρών στην ιστορική αφετηρία του μαραθωνίου, στην πόλη του Μαραθώνα, στην αυθεντική κλασική διαδρομή και στο μοναδικό τερματισμό όλων των αγώνων της σπουδαίας διοργάνωσης. Φέτος 80 και πλέον μέλη μας λαμβάνουν μέρος στην αθλητική γιορτή, εκπροσωπώντας όχι μόνο τον ΑΠΣ Δρομέων «ΖΕΥΣ», αλλά κρατώντας ψηλά την σημαία όλης της αθλητικής Πιερίας» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Πούλιος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ «ΖΕΥΣ», που πρωτοστατεί στην ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών, στο τεράστιο αυτό κίνημα υγείας και άθλησης, που διατρέχει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, εύχεται με την ευκαιρία στα μέλη και τους φίλους που θα λάβουν μέρος σε όλα αγωνίσματα καλό τερματισμό, με υγεία και κάθε επιτυχία”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο RUNNER MAGAZINE 132
Ανανέωσε τη σχέση σου με το τρέξιμο αυτό το καλοκαίρι
SNF Nostos Run 2022 - Αποτελέσματα
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων 6 & 10χλμ.
Lycabettus Run 2023 - Άνοιγμα εγγραφών
Early bird εγγραφές ως τις 31 Αυγούστου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο