Ενημερωτικό δελτίο του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Επίσημα αποτελέσματα, διπλώματα και φωτογραφίες από τον αγώνα

Share

Η διοργάνωση του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης μας ενημερώνει σχετικά με την ανάρτηση των επίσημων αποτελεσμάτων αλλά και τη λήψη διπλωμάτων και φωτογραφιών από τον φετινό αγώνα.

«Πιστή στην υπόσχεση της η Οργανωτική Επιτροπή του 4ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης που έγινε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στη Νέα Σμύρνη με πολύ μεγάλη επιτυχία, παρουσιάζει στους συμμετέχοντες τον τρόπο που θα ενημερωθούν για τα επίσημα αποτελέσματα αλλά και θα βρουν το αναμνηστικό δίπλωμα και τις φωτογραφίες από τον αγώνα εντελώς δωρεάν.

Τα επίσημα αποτελέσματα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:
http://neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/apotelesmata/apotelesmata-2018

Οι δρομείς των 10 χλμ. και των 5 χλμ. έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους καθώς και τις φωτογραφίες του αγώνα με την αναγραφή του ονόματος στην κατηγορία ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Επίσης, αναρτήθηκαν κατ’ αλφαβητική σειρά τα ονόματα των  συμμετεχόντων στον αγώνα των 2,5 χλμ.! Οι δρομείς των 2,5 χλμ. έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος τους, επιλέγοντας το μενού ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους δρομείς για την τιμητική για τον αγώνα μας, συμμετοχή και εύχεται καλή συνάντηση στον 5ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης τον Οκτώβριου του 2019!

Τον Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη από τον Πανιώνιος ΓΣΣ και τη Νεότητα του Ερυθρού Σταυρού.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.neasmirnihistoricrun.gr & https://www.facebook.com/NeaSmyrniHistoricRun/    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης
Τα αποτελέσματα του αγώνα
10ος Δρόμος Σέϊχ Σου
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο