12ο Συμπόσιο ΑΙΜS για την Προστασία των Δεδομένων

Δείτε το περιεχόμενο του Διεθνούς Συμπόσιου που παραδοσιακά πλαισιώνει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Share

Πιστό στο ραντεβού του και φέτος το ετήσιο Διεθνές Συμπόσιο AIMS (Διεθνούς Ένωσης Μαραθωνίων Δρόμων) θα αποτελέσει μια από τις κομβικές παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισιώνουν τον 36ο Μαραθώνιο της Αθήνας τον Αυθεντικό. 

Ο θεσμός που ξεκίνησε το  2007 από την AIMS, τον ΣΕΓΑΣ, την IAAFκαι τον Δήμο του Μαραθώνα – ο οποίος φιλοξένησε επί σειρά ετών την εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της ιστορικής αφετηρίας του Μαραθωνίου, την παραμονή του αγώνα. – προσελκύει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται επαγγελματικά με το δρομικό κίνημα καθώς διατηρεί υψηλό επίπεδο προσκεκλημένων από πολλά διαφορετικά πεδία και επιλέγει θεματικές επίκαιρες, οι οποίες απασχολούν τους εμπλεκόμενους με τους αγώνες μεγάλων κυρίως αποστάσεων.

Το θέμα του 12ου Συμποσίου έχει τίτλο «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR), Επιπτώσεις στα δρομικά γεγονότα» και τις εργασίες του θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 100 εκπρόσωποι άλλων Μαραθωνίων Δρόμων.

Κεντρικοί ομιλητές της φετινής, 12ης διοργάνωσης, είναι η ειδική σε θέματα Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Λίνα Μήτρου, το εξειδικευμένο στέλεχος στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς Στρατηγικής Πληροφοριακών Συστημάτων, Διοίκησης Ποιότητας, Εταιρικής Επικοινωνίας και Διαχείρισης Κρίσεων στην εταιρεία Priority, Κώστας Γιαννόπουλος, η υπεύθυνη προστασίας δεδομένων του Μαραθωνίου της Βαλένθια Τρινιδάδ Αλφόνσο, Αλεχάνδρα Σιλβέστρε και ο γενικός συντονιστής του Μαραθωνίου του Μιλάνο Τζενεράλι, Αντρέα Μπάσο.

Το 12ο Συμπόσιο της AIMSθα διεξαχθεί  στην Αθήνα, το πρωί του Σαββάτου 10  Νοεμβρίου από τις 8.15 έως τις 11.10 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Hilton,Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, (Τηλ. 21 0728 1000).

από segas.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
New Balance FuelCell SC Elite v4 & FuelCell Rebel v4
Έφτασαν τα νέα μοντέλα της πιο εκρηκτικής σειράς της New Balance
Energise your Run στο On Energy Hub @OAKA
Ένα τριήμερο γεμάτο δράση με running sessions, yoga, dance classes και open talks
Με επιτυχία το LAWYERS’ RUN for Children
Μήνυμα αισιοδοξίας και κοινωνικής αλληλεγγύης έστειλε ο νέος αγώνας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο