Μεταγωνιστικό δελτίο Ultra Tihiorace

Ο Δημήτρης Δημητρίου ήταν ο νικητής των 112 χλμ.

Share

Το διήμερο 20 και 21 Οκτωβρίου έγινε με επιτυχία ο ορεινός αγώνας δρόμου Ultra Tihiorace μήκους 112 km μέσα σε μια πανέμορφη και ταυτόχρονα δύσκολη διαδρομή 6000 μ. υψομετρικής με αφετηρία το γραφικό χωριό Πολύδροσο, στους πρόποδες του Παρνασσού, και τερματισμό το Τείχιο Δωρίδας.

Ο αγώνας αποτελεί την συνέχεια μιας προσπάθειας που ξεκίνησε η οργανωτική επιτροπή του αγώνα το 2017 με τον αγώνα Τείχιο – Δελφοί 75 km και έχει ως τελικό στόχο να ενώσει τα 3 μεγάλα βουνά της Στερεάς Ελλάδας Γκιώνα, Βαρδούσια και Παρνασσό, το 2020, σε έναν αγώνα με μήκος 260 – 300 km.

Η φετινή διοργάνωση είχε την μεγάλη συμπαράσταση των κατοίκων των χωριών σε όλο το μήκος της διαδρομής, οι οποίοι στελέχωσαν τους σταθμούς ανεφοδιασμού και μετέδωσαν στους δρομείς την θετική τους ενέργεια.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Δημητρίου (ΦΥΤΟΦΑΓΟΙ) με 16h 22’, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος (DYNAFIT) με 18h 12’ και τρίτος ο Φιλάρετος Μπούκης (Σύλλογος δρομέων Καρδίτσας) με 20h 46’.Τερμάτισαν 17 αθλητές από τους 36 που ξεκίνησαν.

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Γρηγορίου με 27h 55’.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί τους χορηγούς PULSE 100 και COCOMAT καθώς επίσης και την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το δασαρχείο, την αστυνομία και όλες τις δημοτικές αρχές της περιοχής για την αμέριστη συμπαράσταση.

Επόμενο στάδιο θα είναι η προσθήκη μιας ακόμη διαδρομής 50 περίπου χιλιομέτρων στον αγώνα του 2019 και προσκαλούμε όλους τους υπερμαραθωνοδρόμους  στις 19 Οκτωβρίου 2019 στο Ultra Tihiorace 2019 απόστασης τουλάχιστον 160 + km

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες της διοργάνωσης στην ιστοσελίδα https://tihiorace.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φορμάρισμα για Ημιμαραθώνιο
Χρυσές συμβουλές για να φτάσετε το 100% στον αγώνα
Tα μυστικά της κατηφόρας
Συμβουλές για να τις κατακτήσετε
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο