Στην τελική ευθεία ο αγώνας της Νέας Σμύρνης

Πρωταθλητές και προσωπικότητες του πνεύματος στον 4ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Share

Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του 4ου Αγώνα  Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης η διοργάνωση μας ενημερώνει τα τα τελευταία νέα και την παραλαβή των πακέτων συμμετοχής.
Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Toν αριθμό – ρεκόρ των 7.000 έφτασαν οι δρομείς κάθε ηλικίας που δήλωσαν συμμετοχή στον 4ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου και η Οργανωτική Επιτροπή θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες για την τεράστια ανταπόκριση στο κάλεσμα να τρέξουν για τις χαμένες πατρίδες και να στείλουν μήνυμα για την ανάδειξη της ιστορικής μνήμης.
Η πραγματικά μεγάλη συμμετοχή, αποδεικνύει ότι ο αγώνας έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των κατοίκων της Νέας Σμύρνης και της Αθήνας και αποτελεί το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός στην πρωτεύουσα, μετά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Οι εγγραφές πλέον έκλεισαν και η παραλαβή του υλικού από τους δρομείς θα γίνει την Παρασκευή και το Σάββατο από τον «Γαλαξία» στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης, όπου λειτουργεί η Γραμματεία του αγώνα, από τις 10:00 ως τις 20:00. Εάν υπάρχουν πιθανές ακυρώσεις στις εγγραφές είναι πιθανό στο ίδιο μέρος, να γίνουν και εγγραφές βάσει της διαθεσιμότητας.

Μεταξύ των δρομέων που θα τρέξουν στη λεωφόρο Ελευθέριου Βενιζέλου στη Νέας Σμύρνη θα είναι πολλοί πρωταθλητές και παραολυμπιονίκες, όπως o Xρήστος Καλλίας, ο Γιώργος Τάσσης και η Ελευθερία Πετρουλάκη, αλλά και η Εθνική ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο.
Το βραβείο του «δρομέα πνεύματος» που έχει θεσπιστεί από την πρώτη χρονιά φέτος θα απονεμηθεί στον Νεοσμυρνιώτη συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό και στον σκηνοθέτη και κινηματογραφιστή Τάκη Παπαγιαννίδη, δύο άνθρωποι καταξιωμένοι στον τομέα των γραμμάτων, των τεχνών και του πολιτισμού της χώρας μας.

Αξίζει να τονιστεί, ότι λόγω της φύσης του αγώνα που διεξάγεται για να θυμίζει σε όλους τις χαμένες πατρίδες αποφασίστηκε από την Οργανωτική Επιτροπή το 70% των εσόδων από τις εγγραφές, να διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα στην ACTIONAID και στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Τους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη από τον Πανιώνιος ΓΣΣ και τη Νεότητα του Ερυθρού Σταυρού.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.neasmirnihistoricrun.gr & https://www.facebook.com/NeaSmyrniHistoricRun/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Bréal Cup Challenge: Athens to Paris
Ένας ψηφιακός, συλλογικός και συμβολικός αγώνας δρόμου
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Μαρτίου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο