Ξεχωριστά τα φετινά μετάλλια του Ladies Run

Η Ειρήνη Κολιδά φόρεσε πρώτη συλλεκτικά μετάλλια του Ladies Run στην Astir Beach! 

Share

Οι νικήτριες στον φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει στις 21/10 στην πιο premium παραλία της Αττικής θα τιμηθούν με βαρύτιμα αναμνηστικά μετάλλια / στεφάνια δια χειρός Valaes, εμπνευσμένα από τον αρχαίο κότινο που προσέφεραν στους νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαιότητα. 
Ο Κωνσταντίνος Βαλαής είναι ένα δημιουργός ταυτισμένος με τη χρυσή ελιά στο χώρο της τέχνης. Και με το πολύτιμο χρυσό στεφάνι της ελιάς από χαλκό και ορείχαλκο που προσφέρεται στις 3 καλύτερες του Ladies Run τα τελευταία χρόνια.
Mε έργα του έχουν τιμηθεί οι Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας, της Ελλάδος, και της Κύπρου, οι πρώην Υπουργοί Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς και ο Παύλος Γερουλάνος, ο Μίκης Θεοδωράκης κ.α. 

Η Survivor Ειρήνη Κολιδά ήταν η πρώτη που φόρεσε τα μετάλλια του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου μόνο για γυναίκες, που γίνεται κάθε χρόνο στη Βουλιαγμένη. Στην Astir Beach, το Official Hub της Διοργάνωσης, πόζαρε στο φακό του Νίκου Καρανικόλα και μας έδωσε ραντεβού στον αγώνα όπου θα τρέξει για καλό σκοπό, την 21η Οκτωβρίου. 

Για να δηλώσετε κι εσείς συμμετοχή και να διεκδικήσετε ένα μετάλλιο εξασφαλίζοντας και άλλα stylish δώρα αξίας όπως το τεχνικό T-shirt της adidas, μπείτε στο www.ladiesrun.gr και γραφτείτε ηλεκτρονικά.   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
15ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο