Νέες προπονήσεις ξεκινούν με επίκεντρο το ανανεωμένο adidas Store στην Ερμού

Η adidas μας προσκαλεί να γίνουμε πρωταγωνιστές στις πιο urban adidas running εμπειρίες

Share

Είσαι έτοιμος να νιώσεις απίστευτα δημιουργικός, να ξεπεράσεις τα όριά σου και να πετύχεις τους στόχους σου, «προκαλώντας» ταυτόχρονα την ίδια σου την πόλη; Το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της χώρας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, πλησιάζει και κάθε ευκαιρία για τρέξιμο είναι μια μοναδική δυνατότητα να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου, να πιστέψεις στις δυνατότητές σου αλλά και να ανακαλύψεις την πιο urban πλευρά της πόλης.
Από αυτήν την Παρασκευή 05.10, θα έχεις για πρώτη φορά την ευκαιρία να απολαύσεις το πιο δυναμικό αλλά και διασκεδαστικό δρομικό «ταξίδι». Οι καθημερινές urban running & training εμπειρίες powered by adidas θα απογειώσουν το performance σου, ενώ τα ξεχωριστά happenings, που θα «αγκαλιάζουν» το κάθε workout, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ταυτιστείς με την urban κουλτούρα της Αθήνας και να περάσεις ξεχωριστές στιγμές με τον running buddy σου.

Κορυφαίοι Έλληνες αθλητές αλλά και ambassadors της adidas θα μοιραστούν το πάθος, τον δυναμισμό και την ενέργειά τους, παροτρύνοντας όλους τους runners να απολαύσουν την προετοιμασία τους, ενόψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ανεξάρτητα από τη διαδρομή στην οποία θα συμμετέχουν. Από την Παρασκευή 05.10 και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 03.11 θα δίνουν ραντεβού με τους runners για μοναδικά activations και tailor-made running sessions, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του The Loft (Καπνικαρέας 3, Αθήνα). Οι running εμπειρίες θα συνδυάζονται με την urban κουλτούρα αλλά και την προσωπική «πινελιά» των κορυφαίων αθλητών και ambassadors του brand, προσφέροντας στους δρομείς την έμπνευση και την αυτοπεποίθηση να εξελιχθούν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι adidas Runners Athens, το ξεχωριστό running community της πόλης που συνεχίζει να «γράφει» νέες σελίδες στο city running, έχει μπει σε αγωνιστική τροχιά, με προορισμό το πιο σημαντικό running event, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, το adidas Runbase (Πετμεζά και Φαλήρου 16), ο πρωτοποριακός χώρος με το μοναδικό design και αισθητική στο κέντρο της Αθήνας, υποδέχεται τα μέλη του community, με την πιο ολιστική προσέγγιση. Μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα runs & workouts αλλά και nutrition & medical lectures, οι adidas Runners Athens προπονούνται συστηματικά, βελτιώνουν τις επιδόσεις τους και κατακτούν τους δρομικούς τους στόχους.

Όμως, τις τελευταίες ημέρες συμβαίνει και κάτι ακόμα στους δρόμους της Αθήνας, είναι «δυναμικό» και φέρει και αυτό την υπογραφή της adidas. Από την Τρίτη 02.10 και κάθε Τρίτη, στα πιο urban spots, τα ομορφότερα πάρκα αλλά και τα πιο εμβληματικά sport locations, μπορείς να απογειώνεις την ενέργειά σου, απολαμβάνοντας μοναδικά cross-training προγράμματα αλλά και εμπειρίες εκτόνωσης, αναζωογόνησης και χαλάρωσης. Το adidas x Training Squad ήρθε με τη σειρά του για να ανατρέψει το status-quo στην ενδυνάμωσή σου, προσφέροντας μοναδικές outdoor training εμπειρίες. Εσύ θα τις χάσεις;

Όλα είναι δυνατά. Οι προκλήσεις της πόλης είναι το κίνητρο που χρειάζεσαι για να γίνεις ανίκητος. Νιώσε ότι είσαι #HereToCreate και δες με άλλη ματιά την πορεία σου προς τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. ΚΑΘΕ μέρα, ΚΑΘΕ εβδομάδα, το πιο πλήρες πρόγραμμα, που συνδυάζει τo street running και το outdoor training με την urban κουλτούρα και τα alternative experiences, ανεβάζει το level στο performance σου, δίνει ταυτότητα στο στυλ σου και σε προετοιμάζει με τον καλύτερο τρόπο.

Το adidas Store στην Ερμού έχει ήδη μπει σε «κλίμα» Μαραθωνίου, για να σου προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό, για κάθε αγώνισμα. Στον ανανεωμένο χώρο του στο ισόγειο, μπορείς να ανακαλύψεις τις τελευταίες running & training συλλογές και να διαλέξεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ που σου ταιριάζουν καλύτερα για την προπόνησή σου και για την ημέρα του αγώνα. Ταυτόχρονα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τα adidas Running shoes και να επιλέξεις αυτό που εφαρμόζει και υποστηρίζει καλύτερα το δικό σου στυλ τρεξίματος. 

Αμετανόητα τολμηρός, ζεις έντονες στιγμές, μετατρέπεις τα εμπόδια σε ευκαιρίες και ξεχωρίζεις από το πλήθος, απολαμβάνοντας μια σειρά από special activations. Δες αναλυτικά το εβδομάδιαίο πρόγραμμα, διάλεξε το session που σε ενθουσιάζει περισσότερο και κάνε δωρεάν την εγγραφή σου, δηλώνοντας συμμετοχή στο www.adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtastic app κάνοντας join στο Group των adidas Runners Athens.

Your city. Your rules. Show them how it’s run & claim the streets.

#HereToCreate
#adidasRunnersAthens

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο Facebook Group των adidas Runners Athens, στη σελίδα adidas (GR) στο Facebook και στο @adidasgr στο Instagram

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1372:%!]

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο