Συνέχισε το έργο της η WIND στο Run Greece Αλεξανδρούπολης

Ο Μάρκος Γκούρλιας πήρε την 1η θέση για τον Α.Σ ΑμεΑ Κότινος με την WIND Running Team

Share

Συνεπής στη δέσμευσή της απέναντι στην κοινωνία η WIND συνεχίζει το έργο αλληλεγγύης που υλοποιεί από το 2011 στο πλαίσιο των μαζικών αγώνων δρόμου σε πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, χιλιάδες δρομείς, μέλη της WIND Running Team και μαζί τους ο πρωταθλητής μεσαίων αποστάσεων Μάρκος Γκούρλιας, έτρεξαν για καλό σκοπό στο Run Greece Αλεξανδρούπολη, ενισχύοντας το σημαντικό έργο του Αθλητικού Συλλόγου «ΚΟΤΙΝΟΣ» για Άτομα με Αναπηρία.

Ο «ΚΟΤΙΝΟΣ», είναι ο μοναδικός σύλλογος της Αλεξανδρούπολης αλλά και του Νομού Έβρου, που δραστηριοποιείται σε αυτό το ιδιαίτερο αντικείμενο, δηλαδή της προσφοράς των ευκαιριών άθλησης και όχι μόνο, στα Άτομα με Αναπηρία, σωματική και νοητική, σε όλες τις ηλικίες και είναι επίσημο μέλος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ). Στο σύλλογο, λειτουργούν ανεξάρτητα τμήματα κολύμβησης, στίβου, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, σκοποβολής και ιππασίας για Άτομα με Αναπηρία ενώ αθλούνται πάνω από πενήντα (50) αθλητές και αθλήτριες, σε όλα τα δυνατά επίπεδα, απλής ατομικής άθλησης, αρχαρίων, αγωνιστικού αθλητισμού και πρωταθλητισμού. Οι αθλητές του συλλόγου, συμμετέχουν σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ και λαμβάνουν μέρος σε μαζικές ανεξάρτητες εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως το Run Greece.

Στο τέλος της διοργάνωσης, ο Θεοκράτης Ιωαννίδης, ιδιοκτήτης του καταστήματος WIND (14ης Μάϊου & Βενιζέλου Αλεξανδρούπολη) με τον νικητή στον αγώνα των 10χλμ. και εκπρόσωπο της WIND Running Team Μάρκο Γκούρλια, πραγματοποίησαν την καθιερωμένη απονομή επιταγής 2.000 ευρώ στον σύλλογο. Ο εκπρόσωπος ου Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ» Ειρήναρχος Κεμανετζής από την πλευρά του δήλωσε: «εκφράζω τη χαρά των αθλητών, των προπονητών και των ανθρώπων μας για την επιλογή της WIND να στηρίξει για 2η συνεχή χρονιά τον Σύλλογό μας».

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που διοργανώσαν ο ΣΕΓΑΣ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας & Θράκης, η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία για 5η χρονιά. Επόμενος και τελευταίος σταθμός του Run Greece για το 2018 είναι η πόλη της Πάτρας την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
42ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Skiritida Run 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο