Η LG θα δώσει το παρών στο Spetses Mini Marathon 2018 με τους LG Αθλητές του Αύριο

Φέτος στο πρόγραμμα ΕΚΕ της εταιρείας θα συμμετέχουν ο Γιάννης Δρυμωνάκος και νέοι ανερχόμενοι αθλητές

Share

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’, η LG Electronics (LG) θα βρίσκεται στο νησί των Σπετσών για την όγδοη διοργάνωση του Spetses Mini Marathon που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου, και θα δώσει την ευκαιρία σε νέους αθλητές να ζήσουν από κοντά το μεγαλύτερο multi-sport event της χώρας. Έπειτα από την ανακοίνωση της χορηγίας όλων των συμμετοχών στην ηλικιακή κατηγορία 12-17 ετών από την εταιρεία, τόσο στον Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ. όσο και στον Κολυμβητικό Αγώνα των 1,5 χλμ., η LG ανακοινώνει και άλλες αθλητικές πρωτοβουλίες για παιδιά και εφήβους αναδεικνύοντας τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Με στόχο να φέρει τους νέους αθλητές σε επαφή με τους μέντορές τους και να αντλήσουν έμπνευση και γνώση από αυτούς, η LG για ακόμα μία χρονιά προσκαλεί καταξιωμένους αθλητές να μιλήσουν στα παιδιά για τις εμπειρίες τους. Έτσι, με πρωτοβουλία της LG, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, πρωταθλητής κολύμβησης με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιάδες, η Γεωργία και Μαρκέλλα Δαμασιώτη, καθώς και ο Απόστολος Παπαστάμος, νέοι και βραβευμένοι αθλητές στην κολύμβηση με πολλές προοπτικές, θα βρεθούν με μικρούς και έφηβους αθλητές του σχολείου των Σπετσών προκειμένου να τους μεταδώσουν το αθλητικό πνεύμα, τις αξίες του αθλητισμού και του δραστήριου και υγιούς τρόπου ζωής.

Η Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Eλλάς δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε και φέτος στο Spetses Mini Marathon με το πρόγραμμα LG Αθλητές του Αύριο, μια πρωτοβουλία που προσφέρει σημαντικά στην τοπική κοινωνία και αναδεικνύει την αξία του αθλητισμού. Η ενεργή συμμετοχή της LG στη δημοφιλή διοργάνωση επιβεβαιώνει τη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας να υποστηρίζει ενέργειες με κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου».

 

Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο