UA HOVR: Υπερνικώντας τη βαρύτητα!

Γνωρίστε την καινοτόμο τεχνολογία απόσβεσης κραδασμών της Under Armour

Share

Όσοι πραγματικά αγαπούν το running, έχουν ως απόλυτο σύμμαχο το σωστό παπούτσι που προσφέρει επιδόσεις και άνεση στον μέγιστο βαθμό! Πόσο μάλλον όταν οι τεχνολογίες του σχεδιασμού του καταφέρνουν το ακατόρθωτο: την αίσθηση μηδενικής βαρύτητας! Η UNDER ARMOUR, παγκόσμιος ηγέτης στον πιο πρωτοποριακό αθλητικό εξοπλισμό, με την καινοτόμο τεχνολογία απόσβεσης των κραδασμών HOVR, προσφέρει στους επίδοξους δρομείς αυτό ακριβώς, δημιουργώντας την απόλυτη δρομική εμπειρία.   
 

H συνεργασία της UA με τους pioneers της Dow Chemical, έφερε στο φως την τεχνολογία HOVR, ένα εξαιρετικά μαλακό υλικό με απίστευτη ικανότητα απορρόφησης και απόσβεσης των κραδασμών σε κάθε βήμα. Το αφρώδες αυτό υλικό εμπεριέχεται στην ενδιάμεση σόλα και συγκρατείται μέσα στο πλέγμα συμπίεσης ENERGY WEB, έναν ιστό που προσφέρει ισχυρή απόκριση και μέγιστη απόδοση ενέργειας. Αυτός ο ιδανικός συνδυασμός πλεονεκτημάτων κάνει τους δρομείς να νιώθουν και να αποδίδουν καλύτερα με λιγότερη κούραση. Η εμπειρία είναι τόσο έντονη που οι δρομείς έχουν την αίσθηση ότι αιωρούνται!

«Η τεχνολογία HOVR της UA ήταν εμπνευσμένη από κάθε άποψη. Αν λάβουμε υπόψη ότι σε κάθε διασκελισμό ενός δρομέα ασκείται πάνω του δύναμη από 2 έως 4 φορές το βάρος του, κρατώντας τον όσο πιο κοντά στο έδαφος,  με την τεχνολογία HOVR, δημιουργήσαμε τον τέλειο συνδυασμό απορρόφησης και ενεργειακής απόδοσης για να σας ανυψώσουμε πραγματικά. Το UA HOVR ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του σχεδιασμού running παπουτσιών, κάνοντας κάθε βήμα ελαφρύ και αβίαστο» δήλωσε ο Dave Dombrow, Διευθυντής Σχεδίασης της Under Armour.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1368:%!]

Σχεδιασμένα για αθλητές όλων των επιπέδων τα υποδήματα UA με τεχνολογία HOVR καταφέρνουν να ξεχωρίσουν όχι μόνο λόγω απόδοσης και άνεσης αλλά και για την πανέμορφη εμφάνισή τους, μετατρέποντας τα σε 24-7 items και χαρίζοντας σε όλους την αίσθηση που απολαμβάνει η ελίτ των αθλητών.    

Don’t stay to the ground!
Let HOVR lift you up!

Μάθε περισσότερα στο Facebook, Instagram & Site της Under Armour.

#WEWILL    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. - Όλες οι συμμετοχές
Όλα τα φαβορί, πληροφορίες και το LIVE
18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin
17.000 δρομείς από 71 χώρες και σπουδαίες επιδόσεις στη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!
MoraitisRun 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο